VIDEO Aventura pe placa de snowboard pe strazile din Bucuresti. Imaginile sunt uluitoare

VIDEO Aventura pe placa de snowboard pe strazile din Bucuresti. Imaginile sunt uluitoare

Tanarul este constient de riscurile la care s-a expus si recomanda ca nimeni sa nu incerce sa repete aventura pe placa de snowboard din Bucuresti: "Vrem sa transmitem un singur mesaj: snowboard-ul este un sport frumos si va recomandam sa il incercati, pe partie, intr-un mediu sigur si controlat, alaturi de un instructor de snowboard.

acum 90 luni (13 Jan 2017)

Foarte iscusit, tanarul din judetul Gorj, care traieste in Bucuresti, a reusit sa se strecoare pe strazi inguste, printre masinile parcate,si chiar sa faca anumite viraje, asa cum se procedeaza pe partiile din statiunile montane. Mai mult decat atat, in timp ce se deplasa pe placa de snowboard, tanarul discuta cu ceilalti soferi care se aflau la volanul masinilor ce se aflau in trafic. El a reusit sa supravietuiasca unei avalanse, plutind cu placa de snowboard pe aceasta.

Tanarul este constient de riscurile la care s-a expus si recomanda ca nimeni sa nu incerce sa repete aventura pe placa de snowboard din Bucuresti:

"Vrem sa transmitem un singur mesaj: snowboard-ul este un sport frumos si va recomandam sa il incercati, pe partie, intr-un mediu sigur si controlat, alaturi de un instructor de snowboard. Snowboard-ul este un sport frumos si va recomandam sa il incercati pe partie, intr-un mediu sigur si controlat". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro