VIDEO Avantaje unice pentru femeile care poarta burkini. Ce spune inventatorul costumului

"Burkini sugereaza modestie, dar iti ofera si posibilitatea de a inota, costa mai putin de 100 de dolari, si este foarte usor folosit cu o serie de carlige, curele si benzi elastice."

acum 92 luni (27 Aug 2016)

Aceasta veste a fost primita cu entuziasm de persoanele care considerau nedreapta interdictia, inclusiv creatorul costumului burkini Aheda Zanetti, o femeie musulmana libaneza care a emigrat in Australia. Aceasta a declarat ca "burkini a facut adevarate minuni pentru fetele si femeile musulmane, oferindu-le increderea de a putea fi active".

Aheda a discutat despre cum este atunci cand porti burkini: "Cand am purtat burkini a fost prima data cand am avut posibilitatea sa inot in public si a fost absolut superb. "Burkini sugereaza modestie, dar iti ofera si posibilitatea de a inota, costa mai putin de 100 de dolari, si este foarte usor folosit cu o serie de carlige, curele si benzi elastice."

Astfel, avantajul de a purta burkini pentru femeile musulmane, in pofida aparentelor, este reprezentat de comoditatea cu care acestea pot inota in acest costum.

Mai mult, trebuie spus faptul ca nu doar femeile care se ghideaza dupa Coran poarta acest tip de costum, si chiar exista femei din Statele Unite care au achizitionat burkini pentru ca le ajuta sa evite razele solare, si, totodata, le acopera bine trupul de privirile curiosilor.

Aheda Zanetti a sustinut chiar ca avazut mormoni apeland la acest tip de costum de baie, fapt ce verifica utilitatea variata a inventiei sale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro