VIDEO Asistatii care prefera sa taie frunza la caini: "Nu venim la munca pentru 30 de lei!"

VIDEO Asistatii care prefera sa taie frunza la caini:

Sub pretextul ca am cumparat o casa si avem nevoie de mai multe persoane care sa ne ajute sa facem curat in curte am mers din poarta in poarta sa vedem cine este disponibil sa ne acorde o mana de ajutor, totul contra unei sume de bani. VIDEO Nevoiasii care au ramas fara ajutor de la stat nu vor sa munceasca cu ziua pe 30 de lei Reprezentantii primariei din comuna doljeana Salcuta au tinut sa le transmita asistatilor sociali ca nu vor mai primi ajutor de la stat daca nu vor munci.

acum 68 luni (27 Nov 2016)

Comuna doljeana Salcuta este una dintre localitatile unde oamenii s-au invatat sa primeasca bani de la stat fara sa faca nimic. Primaria a hotarat ca de anul acesta sa le taie ajutoarele lenesilor pentru ca nu si-au prestat orele de munca. Noi am incercat sa le oferim satenilor posibilitatea sa mearga sa munceasca cu ziua. Sub pretextul ca am cumparat o casa si avem nevoie de mai multe persoane care sa ne ajute sa facem curat in curte am mers din poarta in poarta sa vedem cine este disponibil sa ne acorde o mana de ajutor, totul contra unei sume de bani.

Nevoiasii ne-au primit cu zambetul pe buze, insa in momentul in care au aflat ca nu le oferim decat 30 de lei pe zi au facut cale intoarsa.

VIDEO "Nu venim la munca pentru 30 de lei!", sustin asistatii sociali dintr-o comuna doljeana In comuna doljeana Salcuta nevoiasi sunt cu sutele, insa acestia cer, pe langa ziua de munca, si tigari sau bautura. "Asistatii sociali nu s-au prezentat la munca, iar in mod repetat au fost convocati ca sa vina sa isi efectueze normele. Au refuzat in mod sistematic, ba se fofileaza, ba gasesc tot felul de motive si nu vor sa munceasca. Daca vor veni si isi vor efectua orele de munca in folosul comunitatii, automat luam masura si o sa ii repunem din nou in plata", a declarat Liviu Militaru, secretarul primariei din comuna doljeana Salcuta. Primaria din Salcuta le-a taiat ajutoarele soiale doar celor care nu si-au efectuat orele de munca Localnicii din comuna doljeana Salcuta recunosc ca nevoiasii satului sunt extrem de lenesi. "Sunt foarte multi puturosi la noi in comuna si se multumesc sa primeasca ajutor social de la stat decat sa munceasca. Daca ii chemi sa munceasca cu ziua au pretentii si nu vor sa vina decat pe 60 de lei. Asa se multumesc sa primeasca 140 de lei si sa nu faca nimic. Unii asistati sociali nu recunosc in ruptul capului ca nu au venit la munca sa isi presteze orele. "Mie mi-au taiat ajutorul social sub pretextul ca nu mi-am facut orele si ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro