VIDEO Arhiepiscopul Teodosie, la un pas sa loveasca o lebada cu crucea. Prelatul a ratat milimetric pasarea

VIDEO Arhiepiscopul Teodosie, la un pas sa loveasca o lebada cu crucea. Prelatul a ratat milimetric pasarea

Slujba de Boboteaza s-a tinut la Constanta vineri, 6 ianuarie, in ciuda vremii extrem de nefavorabile. Tinut de un preot, arhiepiscopul a aruncat cele trei cruci in apa, in micul golf din Portul Tomis, unde se adapostise un stol de lebede.

acum 41 luni (6 Jan 2017)

Slujba de Boboteaza s-a tinut la Constanta vineri, 6 ianuarie, in ciuda vremii extrem de nefavorabile. Sfintirea apei de Boboteaza a fost facuta in fata Catedralei arhiepiscopale Sfintii Petru si Pavel, iar procesiunea pana in Portul Tomis a fost anulata.

La ora 13.00, arhiepiscopul Teodosie a mers in Portul Tomis pentru a arunca, conform traditiei, cele trei cruci in apa marii.

Codul Rosu a impus organizatorilor masuri sporite de precautie. IPS Teodosie nu a mai iesit pe apa cu ambarcatiunea, iar inotatorii nu au mai fost lasati de jandarmi sa se arunce in valuri, dupa cruci. Tinut de un preot, arhiepiscopul a aruncat cele trei cruci in apa, in micul golf din Portul Tomis, unde se adapostise un stol de lebede. Unui spectator mai temerar i s-a permis sa sara in apa, la mal, pentru a recupera o cruce adusa de vant inapoi. Sticlutele de agheasma pregatite pentru Boboteaza din Portul Tomis au inghetat. Cum suna colindul Avedis, care da vestea nasterii Mantuitorului

Traditii de Boboteaza, ziua cand se sfintesc apele si nu se spala rufe. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro