VIDEO Angajat al Finantelor din Teleorman, filmat fumand la birou. "Nu e filmat azi ca are alta imbracaminte"

VIDEO Angajat al Finantelor din Teleorman, filmat fumand la birou.

O inregistrare video un minut si 13 secunde, in care un angajat de la Finantele din Alexandria este surprins fumand in birou, a aparut joi, 15 martie, pe site-uri de stiri din judetul Teleorman (explozivnews24.ro si ziarulteleormanul.ro). Seful Administratiei Judetene a Finantelor Publice Teleorman a mai afirmat ca omul din imagini este un angajat de multi ani al institutiei si ca lucreaza la Registrul Contribuabilului Persoane Fizice, la eliberari de adeverinte pentru ajutor social.

acum 76 luni (15 Mar 2018)

O inregistrare video un minut si 13 secunde, in care un angajat de la Finantele din Alexandria este surprins fumand in birou, a aparut joi, 15 martie, pe site-uri de stiri din judetul Teleorman (explozivnews24.ro si ziarulteleormanul.ro). Filmuletul ar fi fost trimis unui jurnalist de o sursa de incredere care i-ar fi spus ca a fost filmat pe 28 februarie 2018.

Acesta a declarat ca a "vazut ce s-a scris" si ca se va face o ancheta: "Vom face o ancheta administrativa sa vedem daca se confirma ceea ce s-a scris. (...) Vom face o ancheta administrativa sa vedem daca, intr-adevar, este omul nostru, daca recunoaste ca a fumat".

Jurnalistul "Adevarul" i-a trimis, pe e-mail, filmul care a fost publicat de presa din Teleorman intrebandu-l daca acem om din imagini este angajatul institutiei, daca e un angajat vechi si ce sanctiuni i se pot aplica. Da, intr-adevar, este un salariat de-al nostru, dar nu se vede cand a fost filmat", a precizat Lefterie Comanescu, la al doilea telefon, dupa ce a vazut inregistrarea video.

Seful Administratiei Judetene a Finantelor Publice Teleorman a mai afirmat ca omul din imagini este un angajat de multi ani al institutiei si ca lucreaza la Registrul Contribuabilului Persoane Fizice, la eliberari de adeverinte pentru ajutor social. Seful Finantelor Judetene Teleorman a mai declarat ca a vorbit cu angajatul filmat care a recunoscut ca el este in acea inregistrare video si care i-a mai spus ca "nu-si dadea seama cand a fost filmat".

"Poate sa fie si de acum 2 ani, un an", adauga Comanescu.

Acesta a mai precizat ca lucrurile ar fi fost mai simple "daca se vedea pe filmare cand a fost filmat" si ca in urma anchetei se vor stabili o sanctiune.

credit video: geambi17 Youtube/via Ziarul Teleormanul

Mai puteti citi:

Lefterie Comanescu nu mai este director al Finantele Publice Teleorm... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro