VIDEO Andreea Raicu: "Cand stam singuri, incep sa iasa la suprafata toate emotiile pe care le-am reprimat in timp"

VIDEO Andreea Raicu:

Adevarul: Andreea, esti o femeie frumoasa, puternica si de succes, insa putini stiu ca dincolo de ceea ce esti acum au fost multe ore de terapie si calatorii de regasire a sinelui. Perioada asta, in care am incercat sa par altfel decat eram, mi-a consumat foarte multa energie, pentru ca era o diferenta foarte mare intre ceea ce simteam si ceea ce aratam, lucru care la un moment dat m-a facut sa clachez si sa simt nevoia sa-mi raspund la intrebarile pe care le aveam. Dar acesta a fost exemplul meu, vreau sa accentuez asta, ca sa inteleaga toti cei care ne privesc ca nu trebuie sa te duci pana in India, sau intr-o alta tara, ca sa ai parte de aceasta conectare cu tine.

acum 84 luni (13 Apr 2017)

Adevarul: Andreea, esti o femeie frumoasa, puternica si de succes, insa putini stiu ca dincolo de ceea ce esti acum au fost multe ore de terapie si calatorii de regasire a sinelui. Daca viata noastra este perfecta, minunata si foarte frumoasa, nu avem de ce sa o schimbam. Evident ca schimbarea vine intr-un moment greu, poate sa fie pierderea cuiva, o boala, o depresie sau un punct in care simtim nevoia sa facem o schimbare, ca sa ajungem din nou sa ne fie bine. Cumva, a venit dintr-o lume a aparentelor, unde trebuie sa arati ca esti vesnic fericit, vedetele trebuie sa fie mereu fericite si sa arate ca au viata impecabila. Fericirea nu este data de lucrurile din exterior, ci de ceea ce se intampla in interiorul tau si de felul in care te simti tu cu tine. Degeaba ai jobul cel mai bun, contul plin de bani, masini si vacante senzationale, daca tu nu esti fericit si multumit cu tine. Perioada asta, in care am incercat sa par altfel decat eram, mi-a consumat foarte multa energie, pentru ca era o diferenta foarte mare intre ceea ce simteam si ceea ce aratam, lucru care la un moment dat m-a facut sa clachez si sa simt nevoia sa-mi raspund la intrebarile pe care le aveam. Dar acesta a fost exemplul meu, vreau sa accentuez asta, ca sa inteleaga toti cei care ne privesc ca nu trebuie sa te duci pana in India, sau intr-o alta tara, ca sa ai parte de aceasta conectare cu tine.

Andreea Raicu, despre cum sa te eliberezi de prejudecati si sa-ti recapeti puterea interioara

Cum a fost calatoria spre vindecarea ranilor copilariei? Dar daca durerea pe care o ai este mai mare decat durerea schimbarii, ai puterea sa faci acest lucru. Inseamna sa te uiti la toate lucrurile la care inainte iti era frica sa te uiti. Nu spun ca nu imi plac oamenii in continuare, ii iubesc si ii ador, dar ador sa am si spatiul meu. Inainte nu puteam sa am acest spatiu, vesnic trebuia sa sun pe cineva, sa fiu la telefon, social media, sa fiu cu prieteni... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro