VIDEO. Andreea Marin a fost atacata de caini. Scandal pe Facebook, dupa ce a chemat hingherii

Asa ca de trei ani de zile, de cand locuiesc acolo, multe persoane care au venit la mine pe jos, mi-au spus ca nu mai vin decat daca vin eu cu masina sa le iau de la strada principala, pentru ca le e teama din cauza cainilor".

acum 63 luni (3 Jul 2016)

Prezentatoarea TV Andreea Marin a fost atacata de caini, in timp ce mergea pe strada, cu bicicleta. Dupa ce a depus plangere la Primaria Voluntari, iar hingherii au ridicat cainii, sute de internauti au jignit-o pe contul sau de Facebook. Am avut noroc ca ma suna in acel moment cineva care era cu masina in fata portii mele si a auzit prin telefon ce se intampla: latratul cainilor care era foarte puternic si vocea mea care a devenit precipitata.

Dupa acest incident, prezentatoarea TV a facut plangere la primaria Voluntari cu cu ajutorul unui alt vecin, avocat de profesie, care avusese si el aceeasi experienta neplacuta cu copilul sau.

Dupa incident, pe contul de Facebook al organizatiei pentru protectia animalelor ALF Romania a aparut un clip video, in care Andreea Marin este surprinsa in timp ce se certa cu vecinii: "Eu mi-am luat ce trebuie ca sa ma apar de ei, arme legale, ca sa zic asa.

Vedeta a explicat, ulterior, ca, pe strada unde locuieste, sunt multi vecini care hranesc caini pe care nu ii tin in curti,ci in fata portii: "Din pacate, acesti caini, chiar daca sunt ingrijiti de ei, nu sunt prietenosi cu alti oameni care nu sunt din familia lor. Asa ca de trei ani de zile, de cand locuiesc acolo, multe persoane care au venit la mine pe jos, mi-au spus ca nu mai vin decat daca vin eu cu masina sa le iau de la strada principala, pentru ca le e teama din cauza cainilor".

Dupa reactia Andreei Marin, pe Facebook, sute de internauti au jignit-o si au criticat-o, pentru ca a chemat hingherii. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro