VIDEO Andra si David Bisbal au lansat videoclipul piesei "Without you"

VIDEO Andra si David Bisbal au lansat videoclipul piesei

David Bisbal, dublu castigator Grammy, a fost atat de impresionat de vocea Andrei, incat ar fi acceptat pe loc propunerea de a face o piesa impreuna.

acum 82 luni (21 May 2016)

David Bisbal, dublu castigator Grammy, a fost atat de impresionat de vocea Andrei, incat ar fi acceptat pe loc propunerea de a face o piesa impreuna. "Vreau sa va transmit multa energie pozitiva cu noua mea piesa, alaturi de David Bisbal", a scris Andra Pe Facebook. Versurile piesei sunt scrise de Alexandru Cotoi, Mohombi, Mika Moupondo, David Bisbal si Andra, iar de muzica s-au ocupat Alexandru Cotoi si Mohombi.

In 12 ani de cariera, David Bisbal a devenit unul dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicala latino la nivel international. A vandut peste cinci milioane de discuri si a sustinut sapte turnee internationale si peste 600 de concerte in jurul lumii. David Bisbal a castigat peste 60 de premii muzicale, printre care doua trofee Grammy si distinctia pentru cel mai bun artist spaniol din lume. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro