VIDEO Ancheta la o scoala din Brasov dupa ce invatatoarea a fost inregistrata jignindu-i pe elevi

VIDEO Ancheta la o scoala din Brasov dupa ce invatatoarea a fost inregistrata jignindu-i pe elevi

Comisia de la nivelul unitatii de invatamant urmeaza sa propuna o sanctiunie. Potrivit Codului Muncii aceasta poate fi de la avertisment si pana la desfacerea contractului de munca. Doamna invatatoare are o vechime de 38 de ani si aceasta este prima abatere.

acum 64 luni (16 Feb 2017)

Eugenia Dobrescu este invatatoarede 38 de ani. Acum preda la clasa a II-a de la Scoala Generala nr 4 din Brasov. Oamenii au fost socati de ce au auzit.

"Ia si scrie, ca te strang de gat! Ia si scrie, ca te mananc! Nu face asa ca te duc in gradina zoologica, acolo te duc! Pana nu scrii tot pe caiet, nu scrii nimic la tabla! Pe tine sa nu te aud, mai, cum sari tu cu gura aia, mai nesimtitule!

Inregistrarile au ajuns si la Inspectoratul Scolar si la conducerea scolii, iar in acest moment se deruleaza o ancheta. Invatatoarea sustine ca nu este vocea ei pe inregistrari. Ieri dimineata inspectorii nostrii au mers la scoala au vorbit cu elevii, cu invatatoarea si cu conducerea scolii. S-a constitutit o comisie de disciplina la nivelul unitatii de invatamant. Aseara a avut loc si o intalnire cu parintii. Din primele discutii doamna invatatoare a declarat ca nu este vocea dumneaei pe inregistrari. Comisia de la nivelul unitatii de invatamant urmeaza sa propuna o sanctiunie. Potrivit Codului Muncii aceasta poate fi de la avertisment si pana la desfacerea contractului de munca. Doamna invatatoare are o vechime de 38 de ani si aceasta este prima abatere. Sanctiunea este la latitudinea comisiei din cadrul unitatii de invatamant", ne-a declarat Adriana Bucur, inspector scolar general. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro