VIDEO Ana Ularu, alaturi de Jennifer Lawrence si Bradley Cooper, in primul trailer al dramei "Serena"

VIDEO Ana Ularu, alaturi de Jennifer Lawrence si Bradley Cooper, in primul trailer al dramei

Este povestea unui mostenitor al unui imperiu al cherestelei in anii '30, care inainte de a se casatori cu o femeie foarte puternica si viciata, care este personajul pe care il joaca Lawrence si personajul titular, are un copil cu unda dintre servitoarele lui, cu Rachel pe care o joc eu.

acum 94 luni (14 Sep 2014)

Avand la baza romanul omonim semnat de Ron Rash, "Serena" spune povestea lui George Pemberton (Bradley Cooper) si a sotiei sale, Serena Pemberton (Jennifer Lawrence), care calatoresc din Boston in muntii din Carolina de Nord, unde intemeiaza un imperiu al cherestelei, in 1929. Serena si George Pemberton isi guverneaza domeniul cu strictete si inlatura pe oricine indrazneste sa stea in calea ambitiilor lor. Perechea pasionala detine putere si influenta, dar lucrurile se zdruncina puternic in momentul in care Serena afla trecutul sotului ei si se lupta cu propria neputinta de a avea copii. Dupa succesul dobandit cu dramele "Silver Linings Playbook/ Scenariu pentru happy-end" - pentru care Lawrence a fost recompensata cu Oscarul la categoria Cea mai buna actrita in rol principal - si "American Hustle/ Teapa in stil american" - care a avut zece nominalizari la Oscar -, Jennifer Lawrence si Bradley Cooper fac din nou echipa pe marele ecran. In trailer, personajele celor doi se intalnesc, se indragostesc si incep sa-si cladeasca impreuna un vis, inainte ca o serie de evenimente dramatice sa modifice drastic tonul povestii lor de dragoste. Imperiul se clatina, iar relatia perfecta a celor doi se destrama in momentul in care apare Rachel Herman (Ana Ularu), femeia cu care George are un copil. Filmul se va lansa in curand si este regizat de Susanne Bier, pe care eu o iubesc. Este povestea unui mostenitor al unui imperiu al cherestelei in anii '30, care inainte de a se casatori cu o femeie foarte puternica si viciata, care este personajul pe care il joaca Lawrence si personajul titular, are un copil cu unda dintre servitoarele lui, cu Rachel pe care o joc eu.

"Serena", care poarta semnatura regizoarei Susanne Bier, recompensata cu Oscarul pentru filmul strain "In A Better World", va avea premiera in cinematografele din Romania pe 24 octombrie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro