VIDEO. Ambitie: Povestea baietelului de noua ani care invata la lumina unui restaurant din apropiere

Asa se face ca Daniel a primit burse de sutdiu si sprijin din partea politicienilor din Filipine si din partea oamenilor din intreaga lume.

acum 92 luni (13 Jul 2015)

Imaginile cu tanarul de noua ani ajunse pe Internet au devenit virale si au impresionat foarte multi oameni, de la politicienii filipinezi, pana la oameni simpli din intreaga lume.

Daniel Cabrera, un elev in clasa a treia si mama sa, Christina Espinosa, locuiesc intr-un stand de alimente fara pereti, intrucat casa lor a fost distrusa de un incendiu, iar tatal baiatului a decedat in inchisoare.

In ciuda acestor dificultati, Daniel, isi face temele in fiecare seara pe o banca improvizata folosindu-se de singurul sau creion. Asa l-a vazut o studenta din Japonia, Joyce Gilos Torrefranca, care, impresionata de baietel, l-a fotografiat si a postat imaginea pe o retea de socializare. Asa se face ca Daniel a primit burse de sutdiu si sprijin din partea politicienilor din Filipine si din partea oamenilor din intreaga lume. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro