VIDEO Altercatii pe aeroportul din Chisinau. Liderul de la Tiraspol, impiedicat sa plece spre Moscova

VIDEO Altercatii pe aeroportul din Chisinau. Liderul de la Tiraspol, impiedicat sa plece spre Moscova

Garzile de corp ale liderului de la Tiraspol au fost la un pas de a se lua la bataie cu 20 de veterani ai razboiului de la Nistru, care au blocat intrarea in sala VIP a aeroportului, pentru a nu-i permite liderului separatist sa ia avionul spre Moscova.

acum 86 luni (11 Nov 2014)

Garzile de corp ale liderului de la Tiraspol au fost la un pas de a se lua la bataie cu 20 de veterani ai razboiului de la Nistru, care au blocat intrarea in sala VIP a aeroportului, pentru a nu-i permite liderului separatist sa ia avionul spre Moscova. Cinci bodyguarzii ai lui Sevciuk au au fost retinuti de veterani si predati politiei de la Chisinau, iar liderul separatist si-a continuat calatoria. Sevciuk a fost nevoit sa renunte la sala VIP a, fiind condus de politistii de frontiera prin intrarea de serviciu a Aeroportului. E drept ca am comis unele greseli, nu am putut sa-i retinem pe toti, cei inarmati au fugit, iar vreo cinci au fost retinuti de noi", a relatat locotinent-colonelul in rezerva Anatol Caraman, citat de publika.md. O parte din grupul de veterani, impreuna cu cateva garzi de corp ale liderului transnistrean, au mers la politie, dar toate persoanele retinute au fost ulterior eliberate. Serviciul de presa al regimului separatist de la Tiraspol a declarat pentru agentia rusa de presa Interfax ca la originea incidentului s-ar afla serviciile speciale moldovene, pe care le-au acuzat de "provocare".

Incidentul are loc dupa ce la sfarsitul saptamanii "graniceri" transnistreni au retinut timp de mai multe ore un grup de liberali care au facut campanie electorala pentru alegerile legislative de la 30 noiembrie la Grigoriopol, in Transnistria. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro