VIDEO Alegeri cu scandal in PMP Timis: "Baa, cand noi plateam in PMP tu erai un c...t". "Te calc pe cap, nesimtitule"

VIDEO Alegeri cu scandal in PMP Timis:

La fata locului a ajuns si un echipaj de Politie, dar potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Timis, Ionut Sarbu, politistii au constatat ca nu a fost vorba de comiterea vreunei infractiuni, nefiind depusa inca nicio plangere.

acum 68 luni (31 Mar 2018)

Membrii PMP din judetul Timis s-au adunat sambata dupa - amiaza la Hotel Senator pentru conferinta judeteana de alegere a noii conduceri a filialei. In cursa pentru functia de presedinte al PMP Timis s-au inscris Cornel Samartinean (deputat PMP) si Roxana Iliescu (vicepresedinte CJ Timis). Potrivit debanat.ro, Ramona Dzitac, una dintre sustinatoarele Roxanei Iliescu a fost tarata afara din din sala de conferinte de oamenii de ordine ai partidului. In altercatia creata, Ramona Dzitac i-a spus unui barbat care se ocupa de evacuarea unora dintre PMP-isti: "Baaa, noi cand plateam (n.r. "Nu eu am lins-o pe Roxana in c...r ca tine si ca Alfedo", a fost replica barbatului, care anterior ii spusese unui alt membru PMP: "Te calc pe cap.

La fata locului a ajuns si un echipaj de Politie, dar potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Timis, Ionut Sarbu, politistii au constatat ca nu a fost vorba de comiterea vreunei infractiuni, nefiind depusa inca nicio plangere. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro