VIDEO Ai ratat meciul Simona Halep - Svetlana Kuznetova? Rezumatul unei partide nebune jucate azi noapte

VIDEO Ai ratat meciul Simona Halep - Svetlana Kuznetova? Rezumatul unei partide nebune jucate azi noapte

Halep: Cred ca am jucat destul de bine, nu sunt foarte trista ca am pierdut Simona Halep a declarat ca nu este foarte trista ca a fost eliminata in semifinale la turneul de la Sydney, subliniind ca a jucat destul de bine, desi nu s-a concentrat la fiecare punct, informeaza site-ul oficial al competitiei.

acum 63 luni (15 Jan 2016)

Meciul s-a reluat de 5-4 pentru Simona in primul set, dar lucrurile nu au decurs asa cum ne-am fi dorit, in finala ajungand Kuznetova. Halep a ratat sansa de a castiga primul set, pierdut la tie-break, chiar daca la 5-4 a avut 40-0 pe serviciul adversarei.

Halep: Cred ca am jucat destul de bine, nu sunt foarte trista ca am pierdut

Simona Halep a declarat ca nu este foarte trista ca a fost eliminata in semifinale la turneul de la Sydney, subliniind ca a jucat destul de bine, desi nu s-a concentrat la fiecare punct, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Statistica meciului, prezentata de Agerpres, a aratat ca jucatoarele au reusit cate 31 de mingi direct castigatoare, iar Halep a facut mai putine erori nefortate decat adversara, 37 fata de 47, avand si procentaje mai bune la ambele servicii, 61%-60% la primul, 44%-37/ la al doilea, insa Kuznetova a castigat punctele mai importante.

Halep (24 de ani) va primi pentru participare 36.600 dolari si 185 de puncte WTA. Halep a obtinut apoi doua victorii, in 2011, in primul tur la Toronto, cu 4-6, 6-4, 6-3, si 2013, in primul tur la Roma, cu 6-1, 6-1. Kuznetova s-a impus in 2014, la Stuttgart, in optimi, cu 7-5, 7-6 (4), dar reprezentanta noastra a castigat duelul anterior, in 2014, in sferturi la Roland Garros, cu 6-2, 6-2.

In finala, rusoiaca o va intalni, tot vineri, pe Monica Puig, locul 94 WTA, venita din calificari, care a beneficiat de abandonul sportivei elvetiene Belinda Bencic, locul 14 WTA si cap de serie numarul 8, la scorul de 6-0 pentru jucatorea portoricana. Si aceasta semifinala a fost intrerupta joi, la scorul de 4-0 si 15-0, continuand vineri.

Partida Simonei s-a terminat undeva in jurul orei 6.30 in Romania, iar mai jos aveti doua variante de rezumat video al meciului: primul extins si cel de-al doilea mai pe scurt:

Desi a pierdut la Sydney, Simona Halep se declara feric... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro