VIDEO Adrian Prisnel (USR), despre viitoare conducere a partidului: Trebuie sa existe mai multi lideri, nu doar unul foarte puternic

VIDEO Adrian Prisnel (USR), despre viitoare conducere a partidului: Trebuie sa existe mai multi lideri, nu doar unul foarte puternic

Adevarul: De ce l-ar vota craiovenii pe Prisnel si nu pe Genoiu sau pe Mario Oprea, ceilalti doi candidati pentru primaria Craiovei? Eu, din postura de membru al comisiei de agricultura, am atras atentia cu privire la un proiect de lege care ar fi facut inutila OUG 50 data de Guvernul Ciolos. Am trei proiecte la care as dori sa iau parte in partid: extinderea la nivel rural, strangerea de fonduri in mod profesionist si sa implicam membri in cat mai multe proiecte demarate de USR.

acum 65 luni (8 May 2017)

Adevarul: De ce l-ar vota craiovenii pe Prisnel si nu pe Genoiu sau pe Mario Oprea, ceilalti doi candidati pentru primaria Craiovei? Adrian Prisnel: Pentru ca eu sunt cel care va aduce schimbarea la primaria Craiovei, pe care cei doi au incercat sa o aduca in ultimii 30 de ani, dar nu au reusit.

Ce vreti sa faceti pentru craioveni? Care este planul cu care veniti?

Cel mai important este sa vedem in ce stadiu este primaria acum. Vrem sa vedem ce se intampla cu banii cetatenilor, caci primaria acum nu e foarte transparenta. Singura activitate a primarului in acest domeniu va fi sa atraga oameni de afaceri in oras.

Aveti un model de administratie pe care sa-l importati la Craiova?

Am vrea sa transpunem ceea ce face USR la Bucuresti, in ideea transparentizarii si comunicarii a aceea ce se intampla in primarie in mod exact. Domnul Genoiu este cel care va duce mai departe mostenirea lasata de fostul primar.

In cele 6 luni de cand sunteti in Parlament, ati schimbat ceva?

Modul in care este vazut Parlamentul de cetatean. Am inceput sa vorbim, sa spunem ce si cum se intampla. USR are oameni in comisii, care dau semnale atunci cand ceva daunator poate sa apara. Eu, din postura de membru al comisiei de agricultura, am atras atentia cu privire la un proiect de lege care ar fi facut inutila OUG 50 data de Guvernul Ciolos.

Am coloborat cu toata lumea pe chestiuni punctuale si unde era nevoie de asta.

S-ar putea sa nu aiba incotro, mai ales daca presiunea este mare.

La sfarsitul acestei saptamani, USR are congres pentru stabilizarea liniile directoare, precum si a noii conduceri. Pe cine veti sustine pentru postul de presedinte: Nicusor Dan, Serban Marinescu sau Emanuel Ungureanu? Un presedinte puternic sau unul care sa lucreze in echipe cu restul echipei? Oricat de binevoitor este un om, el poate gresi daca nu are pe cineva in echipa sa-i atraga atentia ca a gresti. Consider ca trebuie sa existe posibili... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro