VIDEO "Adevarul" aduce povestea Mantuitorului in casele cititorilor. Filmul "Iisus" reda adevarul pascal pe pelicula

VIDEO

In film mai apar Debra Messing in rolul Mariei Magdalena (cunoscuta pentru serialul de comedie "Will&Grace" si comedia romantica "Wedding Date") si Gary Oldman ca Pilat din Pont (nominalizat la Oscar pentru rolul din "Tinker Tailor Soldier Spy").

acum 74 luni (15 Apr 2016)

Filmul reprezinta un amestec intre faptele relatate in cele patru Evanghelii, dar si elemente din afara Bibliei, ca personajul Livio, un roman ce comenteaza evenimentele pe masura ce se desfasoara.

"Iisus" prezinta o imagine personala a unui Iisus care se arata simplu si firesc in fata contemporanilor sai. Incarcat de simbolistica si sentiment, filmul incearca sa transpuna complexitatea si filosofia povestii biblice pe ecran. Astfel reuseste sa ofere o imagine de ansamblu asupra invataturilor si vietii lui Iisus, imagine potrivita cu mesajul sarbatorilor pascale.

In rolul principal il gasim pe Jeremy Sisto, pe care cei mai tineri il pot recunoaste din filmul "Clueless" sau serialul "Suburgatory", iar in rolul Mariei o regasim pe Jacqueline Bisset, care a jucat in numeroase filme, dintre care amintim "Bullitt" sau "Murder on the Orient Express". In film mai apar Debra Messing in rolul Mariei Magdalena (cunoscuta pentru serialul de comedie "Will&Grace" si comedia romantica "Wedding Date") si Gary Oldman ca Pilat din Pont (nominalizat la Oscar pentru rolul din "Tinker Tailor Soldier Spy"). De fapt, lui Gary Oldman i s-a oferit rolul Satanei (care are o aparitie in film), insa a refuzat rolul, cerand in schimb sa interpreteze personajul lui Pilat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro