VIDEO: Adele, dezamagita de prestatia sa la premiile Grammy: Am plans toata ziua

Problema de microfon in timpul recitalului său a provocat un sunet de chitară venit de nicăieri, iar internauţii l-au acuzat pe Justin Bieber că s-a jucat şi chiar a stricat o chitară la acelaşi microfon.

acum 94 luni (19 Feb 2016)

Cantăreaţa britanică Adele i-a mărturisit relizatoarei americane Ellen DeGeneres că a plans o zi intreagă, după ce a fost criticată pentru prestația de la premiile Grammy, potrivit Agerpres.

In timpul interpretării piesei "All I Ask", de pe ultimul său album, care a cunoscut un succes fenomenal, vocea cantăreţei a inceput să sune fals. Cu cateva minute inainte de decernarea ravnitelor premii muzicale, Adele a explicat intr-o postare pe Twitter că microfonul pianului cu coadă care a acompamiat-o a căzut pe corzi, provocand disonanţă.

"Am plans toată ziua de ieri", i-a explicat cantăreaţa prezentatoarei de televiziune Ellen DeGeneres intr-un interviu inregistrat miercuri. http://ellen.tv/1KYbwq5Posted by Ellen DeGeneres on 18 Februarie 2016

Adele care şi-a făcut o reputaţie prin interpretările sale spectaculoase ale unor cantece de dragoste a glumit spunand că ar fi plans chiar şi dacă recitalul ei ar fi decurs bine. Cantăreaţa in varstă de 27 de ani a povestit pe reţelele de socializare că s-a consolat mancand un hamburger iar lui Ellen DeGeneres i-a mărturisit ca a băut şi o bere.

Problema de microfon in timpul recitalului său a provocat un sunet de chitară venit de nicăieri, iar internauţii l-au acuzat pe Justin Bieber că s-a jucat şi chiar a stricat o chitară la acelaşi microfon. X— Adele (@Adele) February 16, 2016

Citește și: Cantăreața Adele, prestație cu probleme, la premiile Grammy

​ ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro