VIDEO Adaptarea cinematografica a jocului "Assassin's Creed" i-a atras pe romani in cinematografe

VIDEO Adaptarea cinematografica a jocului

In weekend-ul de debut, "Assassin's Creed: Codul Asasinului" a atras in cinematografele din Romania aproape 92.000 de spectatori, avand incasari de peste 2.134.852 de lei. Comedia "De ce el?/ Why him?", de John Hamburg, cu Zoey Deutch, Megan Mullally, James Franco, Cedric the Entertainer si Bryan Cranston in distributie, s-a mentinut pe locul al doilea in clasamentul romanesc, cu incasari de 548.464 de lei, dupa ce a fost vizionat de 28.305 de spectatori.

acum 53 luni (11 Jan 2017)

In weekend-ul de debut, "Assassin's Creed: Codul Asasinului" a atras in cinematografele din Romania aproape 92.000 de spectatori, avand incasari de peste 2.134.852 de lei.

Marcat de tragedie la o varsta frageda, Cal Lynch (Michael Fassbender) este un condamnat la pedeapsa capitala, care primeste o neasteptata sansa de a trai datorita activitatilor misterioase ale Abstergo Industries. Acolo, el traieste experientele rudei sale indepartate, Aguilar de Nerha, un membru al unei societati secrete denumita Asasinii, care lupta pentru protejarea liberului arbitru de Cavalerii Templieri avizi de putere.

Comedia "De ce el?/ Why him?", de John Hamburg, cu Zoey Deutch, Megan Mullally, James Franco, Cedric the Entertainer si Bryan Cranston in distributie, s-a mentinut pe locul al doilea in clasamentul romanesc, cu incasari de 548.464 de lei, dupa ce a fost vizionat de 28.305 de spectatori. Ned nu crede ca Laird este partenerul potrivit pentru fiica sa, iar de aici pana la un razboi deschis cu viitorul ginere este doar un pas.

Drama "Collateral Beauty: A doua sansa/ Collateral Beauty", regizata de David Frankel, cu Will Smith, Keira Knightley si Edward Norton in rolurile principale, a debutat pe pozitia a treia in clasamentul romanesc, dupa ce a generat incasari de 535.894 de lei si a fost vizionat de 26.977 de spectatori.

Animatia "Craiasa Zapezii: Foc si Gheata/ The Snow Queen 3" a debutat pe locul al patrulea in top, cu incasari de 448.088 de lei si 24.860 de spectatori.

Impreuna cu noul sau prieten, Rollan, Gerda incearca sa descopere adevarul din spatele legendei care terorizeaza tinutul trolilor si, din greseala, sunt loviti de vraja focului si a ghietii. Daca la inceput li se pare amuzant faptul ca Rollan poate produce foc din degete, iar Gerda poate ingheta orice, curand puterile lor scapa de sub control si trebuie sa gaseasca solutia de a reveni la no... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro