VIDEO Actrita Rodica Popescu Bitanescu, la 78 de ani: "Eu nu mai am fotografii, am rupt tot, pentru ca imi fac foarte rau"

VIDEO Actrita Rodica Popescu Bitanescu, la 78 de ani:

Actrita Rodica Popescu Bitanescu a fost prezenta in studioul Adevarul Live pentru un interviu inedit, presarat cu amintiri mai putin cunoscute din biografia sa, care se intinde pe mai bine de 77 de ani. In liceu mi-a intrat in cap ca as fi o mare actrita si de o frumusete fara margini, pe parcurs mi-au trecut multe si aveam impresia ca sunt de o uratenie fara margini si total lipsita de talent Rodica Popescu Bitanescu Mai aveati si alte complexe? In plus, Eu scot piesele foarte rapid, eu nu pot sa repet piesele luni si ani la un spectacol, pentru ca innebunesc, nu pot, eu sunt un om spontan, eu nu sunt actrita de repetitii multe. Am citit textul cu tupeu si de atunci mi-a intrat in cap ca as fi o mare actrita si de o frumusete fara margini, pe parcurs mi-au trecut multe, pe urma aveam impresia ca sunt de o uratenie fara margini si total lipsita de talent.

acum 86 luni (3 Aug 2016)

Actrita Rodica Popescu Bitanescu a fost prezenta in studioul Adevarul Live pentru un interviu inedit, presarat cu amintiri mai putin cunoscute din biografia sa, care se intinde pe mai bine de 77 de ani. Rodica Popescu Bitanescu: Nu dau interviuri pentru ca la un moment dat mi s-au scos din context declaratiile. Eu am spus ca traiesc bine din pensie si ca ma iubesc oamenii din piata, iar uneori ma striga sa-mi dea un strugure. E, si ei au scris ca eu mor de foame si imi dau taranii sa mananc. Eu sunt actrita, sunt si pensionara, fac piese de teatru, am jucat in telenovele, eu o duc foarte bine. Pe undeva e placut sa stii ca oamenii se bucura de optimismul tau. Si romanii au nevoie de zambetul si de rasul meu, ceea ce ma bucura. (Rade) Eu toata viata am vrut sa fiu grasa, intotdeauna mi-au placut femeile plinute, pentru ca in copilarie am fost foarte complexata pentru ca am fost foarte slaba. In liceu mi-a intrat in cap ca as fi o mare actrita si de o frumusete fara margini, pe parcurs mi-au trecut multe si aveam impresia ca sunt de o uratenie fara margini si total lipsita de talent Rodica Popescu Bitanescu Mai aveati si alte complexe? De aceea eu nici nu am fotografii. Nu ma intereseaza teancurile de fotografii. Pentru ca am niste amintiri pe care nu le suport, am un trecut dureros, familia mea a trecut prin multe necazuri, pentru ca s-au schimbat multe regimuri. Dar vreau sa stiti ca despre toate aceste lucruri am scris in cele cinci piese de teatru semnate de mine. Cu aceasta ocazie vreau sa va spun ca eu nu am nici pagina de Facebook si nu cred ca o sa-mi fac vreodata. In primul rand, paginile de Facebook pe numele meu sunt false, deci nu intrati in discutii cu Bitaneasca de pe Facebook, s-au cerut bani in numele meu, s-au dat declaratii pe Facebook in numele meu, sa nu mai intre nimeni pe acele pagini. Nu-mi fac pentru ca Facebook-ul a ajuns un fel de mahala, mi-as face o pagina de Facebook profesionala, legata strict de proiectele mele, nicio barfa, nicio intrig... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro