VIDEO Actrita Ada Condeescu, la Adevarul Live: "Filmul romanesc e inca pe val"

VIDEO Actrita Ada Condeescu, la Adevarul Live:

De aceasta data a oferit un premiu, dar a fost si in centrul atentiei, fiind remarcata pentru frumusetea ei. "Deocamdata repet pentru un spectacol de teatru impreuna cu Horatiu Malaele, "Jocul vietii si al mortii in desertul de cenusa", al lui Horia Lovinescu si sunt foarte fericita.

acum 111 luni (16 Dec 2014)

De aceasta data a oferit un premiu, dar a fost si in centrul atentiei, fiind remarcata pentru frumusetea ei.

Despre experienta traita la Riga si despre felul in care este vazut filmul romanesc in Europa, Ada Condeescu vine de la ora 13:30 la Adevarul Live.

"Am primit o invitatie oficiala din partea Academiei Europene de Film si am prezentat doua premii", a spus actrita Ada Condeescu, in studioul Adevarul live despre experienta de la Riga. "A fost pentru prima data cand am fost intr-un asemenea context pe post de prezentator, de obicei mergeam sa iau premii... Am avut si cateva momente de improvizati, oamenii au ras, au zambit si ne-am simtit foarte bine.

Desi anul 2014 care se incheie acum a fost destul de slab ca filmari, pentru ca CNC-ul a facut o pauza destul de mare in ce priveste finantarile, filmul romanesc este inca pe val.

"Deocamdata repet pentru un spectacol de teatru impreuna cu Horatiu Malaele, "Jocul vietii si al mortii in desertul de cenusa", al lui Horia Lovinescu si sunt foarte fericita. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro