VIDEO Actrita a Teatrului de Nord Satu Mare, gasita moarta pe malul Somesului. Femeia ar fi fost violata si strangulata

VIDEO Actrita a Teatrului de Nord Satu Mare, gasita moarta pe malul Somesului. Femeia ar fi fost violata si strangulata

Insa Gabriela era o fire sociabila si extrem de muncitoare"- Adriana Vaida, directorul Teatrului de Nord din Satu Mare Cadavrul Gabrielei Dorgai (foto dreapta) a fost descoperit luni, in jurul amiezii, de o tanara care se afla, alaturi de bunica ei, in trecerea prin acea zona. FOTO (facebook) Gabriela Dorgai avea 43 de ani si era actrita la Teatrul de Nord Satu Mare FOTO Tanara care a gasit cadavrul actritei si a anuntat politia Va recomandam si Crima care a ingrozit orasul Drochia.

acum 100 luni (10 Nov 2014)

Insa primele semne arata ca actrita Gabriela Dorgai a fost violata, iar apoi stransa de gat. Directorul Teatrului de Nord, Adriana Vaida, spune ca Gabriela Dorgai a asistat duminica, impreuna cu fetita ei, la premiera unei piese de teatru. Adriana Vaida sustina ca actrita nu a avut niciodata certuri cu colegii ei, fiind o fire sociabila, care invata extrem de repede textele pe care le primea.

"Gabriela a fost aseara (duminica - n.r.) la premiera unei piese de teatru pusa in scena de colegii ei. Insa Gabriela era o fire sociabila si extrem de muncitoare"- Adriana Vaida, directorul Teatrului de Nord din Satu Mare

Cadavrul Gabrielei Dorgai (foto dreapta) a fost descoperit luni, in jurul amiezii, de o tanara care se afla, alaturi de bunica ei, in trecerea prin acea zona. La cativa metri de lucrurile femeii, cele doua satmarence au observat si cadavrul actritei dezgolit, dupa care au sunat la politie.

Dupa primele cercetari, victima ar fi fost acostata pe dig si tarata pana pe malul Somesului, unde a fost violata si apoi omorata. Anchetatorii exclud varianta unei talharii caci, la cativa metri de cadavru, au fost gasite poseta si alte lucruri de valoare care apartineau victimei. Vom sti mai multe dupa autopsie", a declarat prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop, citata de voceatransilvaniei.ro.

Martorii spun ca femeia era intinsa pe malul raului Somes si avea urme de vanatai pe gat.

Gabriela Dorgai s-a nascut in anul 1971, iar in anul 1990 a devenit actrita a Teatrului de Nord.

FOTO (facebook) Gabriela Dorgai avea 43 de ani si era actrita la Teatrul de Nord Satu Mare

FOTO Tanara care a gasit cadavrul actritei si a anuntat politia

Va recomandam si

Crima care a ingrozit orasul Drochia. Si-a omorat concubina si a aruncat-o intr-o fantana

Crima Ungariei este ca s-a aratat dispusa sa participe cu Federatia Rusiei la ciop... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro