VIDEO Actorul Shia LaBeouf a fost arestat

VIDEO Actorul Shia LaBeouf a fost arestat

Actorul Jon Voight, un sustinator al presedintelui Donald Trump, a spus ca protestul de patru ani propus de Shia LaBeouf reprezinta "o tradare" si l-a criticat in termeni duri pe artist, dar si pe cantareata Miley Cyrus - care a participat la Marsul Femeilor din Los Angeles -, spunand ca acesti artisti tineri "nu reprezinta un exemplu bun de urmat."

acum 38 luni (26 Jan 2017)

Miercuri seara, actorul a fost dus in custodia politiei locale dupa o altercatie izbucnita la evenimentul sau "He Will Not Divide Us", o instalatie artistica expusa la Museum of the Moving Image din New York in semn de protest fata de noul presedinte al Statelor Unite Donald Trump, scrie BBC.

Protestul, care a inceput de cand republicanul s-a mutat la Casa Alba, a fost transmis printr-un live stream, iar in imaginile surprinse pare ca Shia LaBeouf il imbranceste pe un barbat care se apropie de el si striga: "Hitler nu a facut nimic rau!"

Instalatia a fost realizata de Shia LaBeouf, impreuna cu artistii Luke Turner si Nastja Ronkko, si consta intr-un mesaj - "He Will Not Divide Us" - pictat pe un zid, pe care este si o camera video prin intermediul careia se transmite live, iar oamenii sunt invitati sa transmita mesajul in fata camerei. Live stream-ul ar trebui sa ruleze 24 de ore din 24 timp de patru ani, cat Trump va fi presedinte.

Actorul Jon Voight, un sustinator al presedintelui Donald Trump, a spus ca protestul de patru ani propus de Shia LaBeouf reprezinta "o tradare" si l-a criticat in termeni duri pe artist, dar si pe cantareata Miley Cyrus - care a participat la Marsul Femeilor din Los Angeles -, spunand ca acesti artisti tineri "nu reprezinta un exemplu bun de urmat." Intre filmele din distributia carora a facut parte se numara "Indiana Jones si regatul craniului de cristal/ Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" (2008), de Steven Spielberg, si cele doua productii "Nymphomaniac" (2013 si 2014), de Lars Von Trier. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro