VIDEO Actorul Richard Kiel, faimos pentru rolul negativ din "James Bond", a murit la varsta de 74 de ani

- Richard Kiel) a fost un prieten loial si un client de peste 35 de ani, un sot si un tata minunat si nu era doar un actor urias, era un om urias", a declarat Steve Stevens, agentul lui Kiel.

acum 77 luni (11 Sep 2014)

Kiel era internat la Saint Agnes Medical Center, iar anuntul mortii sale a fost facut de purtatoarea de cuvant a spitalului, care nu a dat detalii despre cauzele decesului, invocand regulile privind confidentialitatea.

Richard Kiel, cu o inaltime de 2,2 metri, a fost unul dintre personajele cel mai usor recognoscibile din franciza "James Bond", interpretand rolul lui Jaws, un raufacator cu o proteza metalica in gura, in filmele "Spionul care ma iubea", din 1977, si "Moonraker", din 1979, ambele alaturi de Roger Moore, care juca rolul faimosului agent 007. - Richard Kiel) a fost un prieten loial si un client de peste 35 de ani, un sot si un tata minunat si nu era doar un actor urias, era un om urias", a declarat Steve Stevens, agentul lui Kiel.

Originar din Detroit, Kiel se retrasese din lumea actoriei dupa ce, in urma cu cativa ani, a fost implicat intr-un accident de masina, avand probleme in a se deplasa. In 1996 a jucat alaturi de Adam Sandler in filmul "Ghinionistul", iar, in 2010, a fost vocea personajului negativ Vlad din filmul de desene animate "O poveste incalcita". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro