VIDEO Actorul Andi Vasluianu: "Jurnalismul e o nebunie, e ca noi cu scena, ai nevoie de adrenalina asta"

VIDEO Actorul Andi Vasluianu:

Cu trei zile inainte de Craciun, intr-un orasel de pe litoralul Marii Negre, reporterul incearca sa reconstituie viata colegului sau, prin ochii celor care i-au supravietuit. "De la un punct incolo, am scris cu Vasluianu in cap, ne-am dat seama ca el este Alex Mazilu", povestesc cele trei co-scenariste, Iulia Rugina, Oana Rasuceanu si Ana Agopian, pe care Vasluianu le numeste "Balaurul cu trei capete", avand in spate colaborari impreuna la o serie de scurtmetraje si lungmetraje.

acum 72 luni (14 Sep 2017)

Cu trei zile inainte de Craciun, intr-un orasel de pe litoralul Marii Negre, reporterul incearca sa reconstituie viata colegului sau, prin ochii celor care i-au supravietuit. Cat de departe merita sa mergi pentru a-ti face meseria?

Actorul Andi Vasluianu, protagonistul povestii, isi aminteste ca a fost initial chemat la casting pentru un rol de cameraman, "un cameraman care traieste. In cele din urma, l-a sunat Iulia Rugina si i-a spus ca povestea din Breaking News, in noul format, este acum scrisa pentru el.

"De la un punct incolo, am scris cu Vasluianu in cap, ne-am dat seama ca el este Alex Mazilu", povestesc cele trei co-scenariste, Iulia Rugina, Oana Rasuceanu si Ana Agopian, pe care Vasluianu le numeste "Balaurul cu trei capete", avand in spate colaborari impreuna la o serie de scurtmetraje si lungmetraje.

"Pentru mine, ca actor, e foarte important sa am relaxarea ca pot sa vorbesc cinstit cu regizorul, sa ii spun cinstit ce cred, ce simt. A vrut sa inteleaga mai bine cum functioneaza un jurnalist de TV, au vorbit despre delimitarea dintre viata profesionala si cea personala.

"Si mai voiam sa inteleg modalitatea de a prezenta, cum vorbeste la microfon, daca are un text gata pregatit sau doar niste guideline-uri, apoi improvizeaza. M-am bucurat foarte mult ca l-am vazut, eram atent si curios sa vad cum e, care-i drive-ul lui, si mi-am dat seama ca e o nebunie, e ca noi cu scena, ai nevoie de adrenalina asta, nu te lasa in pace, altfel nu functionezi", a explicat actorul.

Voica Oltean, tanara partenera de joc a lui Andi Vasluianu, il numeste mentorul ei. El recunoaste ca a ajutat-o in timpul filmarii, dar spune ca asta face parte dintr-un proces natural al meseriei de actor. A avut mare noroc ca a intalnit niste oameni extrem de deschisi si de generosi, e foarte important sa ai prima experienta asa", adauga el.

Alaturi ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro