VIDEO Accident grav in Teleorman. 15 persoane au fost ranite dupa ce un TIR a intrat intr-un microbuz

VIDEO Accident grav in Teleorman. 15 persoane au fost ranite dupa ce un TIR a intrat intr-un microbuz

UPDATE : Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Teleorman, 5 dintre victime vor fi transportate la Bucuresti : "Cu elicopterele SMURD: un copil la Bagdasar si un adult la Floreasca. Conducatorii auto aflati deja in trafic pe relatia Turnu-Magurele - Furculesti pot folosi ruta DN65E Furculesti - Rosiorii de Vede, DN6 Rosiorii de Vede - Alexandria Un grav accident de circulatie s-a produs in aceasta dupa amiaza in Teleorman, pe DN 52, drumul care leaga Alexandria de Turnu Magurele.

acum 83 luni (6 Jul 2017)

UPDATE : Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Teleorman, 5 dintre victime vor fi transportate la Bucuresti : "Cu elicopterele SMURD: un copil la Bagdasar si un adult la Floreasca. Cu autospeciala de transport victime multiple vor fi transportati 3 adulti la Floreasca".Numarul total al victimelor se ridica la 14, dintre care 3 copii si o femeie gravida. "Am plecat la fata locului imediat cu toate autospecialele de interventie, respectiv doua autospeciale de descarcerare, trei ambulante ale Servicului SMURD, opt ambulante ale Serviciului Judetean de Ambulanta, doua autospeciale de lucru cu apa si spuma. Victimele, printre care se afla si trei copii si o gravida au fost transportate la Spitalul Judetean din Alexandria pentru a primi ingrijiri. Copilul este intr-o stare grava acesta urmand sa fie preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la Bucuresti", a declarat Gelu Dragomir, purtator de cuvant al ISU Teleorman. Despre accidentul din Teleorman Raed Arafat a declarat: "Sunt doua elicoptere la fata locului, vor prelua doua persoane in stare mai grava, un copil si un adult.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a informat ca, la aceasta ora, traficul rutier ramane intrerupt pe DN52, la iesirea din Alexandria catre Turnu-Magurele, din cauza accidentului.

Pana la reluarea circulatiei, de la Alexandria la Turnu-Magurele se poate ajunge prin Rosiorii de Vede (pe DN6 si DN65A). Conducatorii auto aflati deja in trafic pe relatia Turnu-Magurele - Furculesti pot folosi ruta DN65E Furculesti - Rosiorii de Vede, DN6 Rosiorii de Vede - Alexandria

Un grav accident de circulatie s-a produs in aceasta dupa amiaza in Teleorman, pe DN 52, drumul care leaga Alexandria de Turnu Magurele. Un copil se afla in stare comatoasa, potrivit asistentilor de la Ambulanta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro