VIDEO 7 ani de la moartea Madalinei Manole: cele mai frumoase piese lansate de "Fata cu parul de foc"

VIDEO 7 ani de la moartea Madalinei Manole: cele mai frumoase piese lansate de

"Fata cu parul de foc", Madalina Manole, nu a fost inmormantata sub binecuvantarea slujbei obisnuite de inmormantare, avand in vedere moartea prin sinucidere, insa a avut parte de o slujba speciala pentru astfel de situatii, in fata bisericii Sfintii imparati Constantin si Elena din Ploiesti si apoi a fost inhumata in cimitirul Bolovani din Ploiesti. Trei ani mai tarziu a obtinut discul de aur pentru albumul "Fata draga", ce va primi ulterior alte doua discuri de aur, pentru vanzari de peste doua milioane de unitati.

acum 74 luni (14 Jul 2017)

Madalina Manole a murit pe 14 iulie 2010, in ziua in care ar fi implinit 43 de ani, dupa ce a baut un pahar dintr-o substanta toxica (Furadan).

"Fata cu parul de foc", Madalina Manole, nu a fost inmormantata sub binecuvantarea slujbei obisnuite de inmormantare, avand in vedere moartea prin sinucidere, insa a avut parte de o slujba speciala pentru astfel de situatii, in fata bisericii Sfintii imparati Constantin si Elena din Ploiesti si apoi a fost inhumata in cimitirul Bolovani din Ploiesti.

Artista a lasat in urma ei un bogat repertoriu, cu piese fredonate de fani chiar si acum. Intre acestea se inscriu "Tu n-ai avut curaj", "Fata draga", "Suflet gol" si "Mi-e dor de tine". Viata si cariera Madalinei Manole

Cantareata, compozitoarea si instrumentista Madalina Manole s-a nascut pe 14 iulie 1967, la Valenii de Munte, in judetul Prahova. Madalina Manole era casatorita si avea un copil in varsta de un an. A cantat alaturi de multi artisti consacrati, precum Victor Socaciu, Gheorghe Gheorghiu, Mircea Rusu, Rosu si Negru.

Intre anii 1982 si 1985, Madalina Manole a urmat cursurile Scolii Populare de Arta, la clasa Mihaela Runceanu - Ionel Tudor si a fost angajata la Aeroportul Otopeni pe post de controlor trafic aerian-auxiliar.

In anul 1988, Madalina Manole a participat la Festivalul Mamaia cu piesa "Un om sentimental" compusa de Serban Georgescu, acesta fiind inceputul unei colaborari de succes intre cei doi.

Trei ani mai tarziu a obtinut discul de aur pentru albumul "Fata draga", ce va primi ulterior alte doua discuri de aur, pentru vanzari de peste doua milioane de unitati.

Din 1991, incepe o serie de turnee de succes in Statele Unite ale Americii, Canada, Austria, Belgia, Germania, Franta. In anul 1995, canta la Bucuresti in deschiderea concertului Whigfield, iar un an mai tarziu, in deschiderea concertului... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro