Victorie pentru echipa nationala de handbal feminin. Jucatoarele s-au calificat in grupele principale la EURO 2016. Cristina Neagu: Suntem foarte fericite ca am castigat. Din punctul meu de vedere, incepem sa visam

UPDATE 21.45: Căpitanul naţionalei de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a precizat, după victoria de vineri, că echipa sa este foarte fericită, potrivit TVR. Am făcut un meci bun şi cu Norvegia, a urmat victoria extraordinară cu Rusia, am făcut-o şi azi, mergem cu două puncte uriaşe mai departe.

acum 53 luni (9 Dec 2016)

UPDATE 21.45: Căpitanul naţionalei de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a precizat, după victoria de vineri, că echipa sa este foarte fericită, potrivit TVR.

"Suntem foarte fericite că am caştigat astăzi, ştiam că fără victoria cu Croaţia era degeaba cea cu Rusia. Mergem mai departe cu 2 puncte, iar din punctul meu de vedere incepem să visăm. Am făcut un meci bun şi cu Norvegia, a urmat victoria extraordinară cu Rusia, am făcut-o şi azi, mergem cu două puncte uriaşe mai departe. Le mulţumesc din suflet suporterilor care ne-au incurajat din tribune şi sperăm să ne susţină şi in continuare la fel", a declarat Cristina Neagu, la postul național de televiziune.

-----------

Naționala feminină de handbal a Romaniei s-a calificat, vineri, in grupele principale la EURO 2016, după ce a invins formația Croației, cu scorul de 31-26 (15-13), potrivit Mediafax.

Acesta a fost ultimul meci al echipei naționale de handbal feminin din Grupa D a Campionatului European din Suedia.

La Helsingborg, croatele au expediate mai multe şuturi (raport 45-43), dar romancele au avut o eficienţă mult mai bună (72-58 %). Cristina Neagu (10 goluri) şi Eliza Buceschi (7 goluri din 8 incercări) au fost cele mai bune jucătoare ale Romaniei, iar Andrea Penezic (8 goluri) şi Zana Maric (7 goluri) s-au remarcat de la Croaţia.

In urma acestui rezultat, Romania se află pe locul doi, cu 4 puncte, la egalitate cu Norvegia, iar Croaţia nu are niciun punct după trei runde. Tricolorele au pierdut partida cu Norvegia, dar s-ar putea califica de pe prima poziţie, dacă Rusia va invinge Norvegia, de la ora 21.45. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro