Victoria's Secret si schimbarea la fata: dupa 20 de ani, brandul american le da unda verde si modelelor considerate plinute

Ajuns la editia cu numarul douazeci, spectacolul de sfarsit de an pus in scena de Victoria's Secret, la New York, in SUA, a fost parca mai sexy ca niciodata, probabil si datorita prezentei celor zece noi topmodele care au revigorat echipa "ingerilor" cu trupuri de vis. Astfel, croitorii au confectionat 46 de perechi de aripi cu aceasta ocazie, sutienul-fantezie a fost acoperit de 6.500 de pietre pretioase, printre care diamante, topaze si safire, dintre cele 75 de tinute, 11 au fost pictate manual, iar spectacolul a fost difuzat in nu mai putin de 185 de tari.

acum 81 luni (18 Dec 2015)

Ajuns la editia cu numarul douazeci, spectacolul de sfarsit de an pus in scena de Victoria's Secret, la New York, in SUA, a fost parca mai sexy ca niciodata, probabil si datorita prezentei celor zece noi topmodele care au revigorat echipa "ingerilor" cu trupuri de vis.

In total, pe podiumul de prezentare au defilat 47 de modele, care au etalat nu mai putin de 75 de tinute, care de care mai spectaculoase. Bineinteles, nu a lipsit sutienul-fantezie, botezat "Artificii", in valoare de doua milioane de dolari, devenit o semnatura a brandului, purtat anul acesta de manechinul american Lilly Aldridge, in varsta de 30 de ani.

Dupa ani de zile in care Victoria's Secret a fost aratata cu degetul de organizatii care apara drepturile femeilor, dar si de critici de moda, pentru ca promoveaza o imagine idealizata a femeii, avansand ideea ca feminitatea si sex appeal-ul stau in afisarea unui trup fara cusur, a unor plete lungi si a unei atitudini provocatoare, lucrurile au inceput sa se schimbe incet, dar sigur, prin acceptarea modelelor cu o silueta sanatoasa, dar si a diversitatii, indiferent de rasa.

FOTO Sutienul-fantezie, botezat "Artificii", in valoare de doua milioane de dolari, a fost purtat anul acesta de manechinul american Lilly Aldridge, in varsta de 30 de ani. Drept urmare, modelul Gigi Hadid a fost inclus in prezentare, manechin de succes refuzat de doua ori pe motiv ca este destul de plinut, dupa standardele show-urilor marca Victoria's Secret. A fost refuzata de doua ori, aceasta a fost cea de-a treia incercare pentru ea, dar a reusit sa fie aleasa intr-un show in care milioane de femei ar merita sa apara, asa cum a facut-o ea, a declarat entuziasmata mama supermodelului.

Tot din seria gesturilor reparatorii facute de Victoria's Secret face parte si aparitia, in premiera, a unui model de culoare cu tunsoare afro, asta in conditiile in care brandul american a mizat, ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro