Victoria Principal: adevarata viata a Pamelei din "Dallas"

Victoria Principal: adevarata viata a Pamelei din

Si cum autorul William Shakespeare a simtit ca ca povestea lor de dragoste trebuie sa fie una tragica, printr-un final epic, atunci cred ca voi respecta acest exemplu de succes si voi lasa mostenirea dragostei tragice dintre Bobby si Pam intacta.

acum 75 luni (24 Jun 2017)

La 27 de ani a devenit o supervedeta: Pamela Ewing, rolul care i-a adus in 1983 un Glob De Aur.

Desi a refuzat sa o joace din nou pe Pamela Ewing in continuarea acestui serial, realizata acum cativa ani, sa nu va-nchipuiti ca Victoria a respins rolul fiindca nu s-ar mai ridica fizic la inaltimea lui. Din contra: la cei aproape 67 de ani (pe care-i va implini anul viitor, pe 3 ianuarie), Victoria se mentine extraordinar, fiind adepta unui stil de viata sanatos, atat ca alimentatie, cat si ca miscare fizica.

"De la aparitia serialului, creatorii si fanii acestuia s-au referit la Bobby si Pam ca la Romeo si Julieta din Dallas. Si cum autorul William Shakespeare a simtit ca ca povestea lor de dragoste trebuie sa fie una tragica, printr-un final epic, atunci cred ca voi respecta acest exemplu de succes si voi lasa mostenirea dragostei tragice dintre Bobby si Pam intacta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro