Victoria Nuland, in vizita la Bucuresti

La Bucuresti, Nuland s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu, cu ministrul de Externe Titus Corlatean si cu procurorul-sef al DNA, Laura-Codruta Kovesi, precum si cu membri ai societatii civile, pe agenda discutiilor aflandu-se relatiile bilaterale, problemele regionale si eforturile de consolidare a statului de drept.

acum 78 luni (13 Jan 2015)

Aceasta se va intalni cu oficiali romani de rang inalt, pentru a discuta despre "chestiuni bilaterale si regionale", a anuntat luni Departamentul de Stat american, intr-un comunicat.

Pe 12 ianuarie, asistentul secretarului de Stat american urma sa se deplaseze la Berlin, pentru a discuta cu oficiali guvernamentali si membri ai Bundestagului despre probleme regionale si globale.

"Marti, pe 13 ianuarie, Nuland se va deplasa spre Bucuresti, unde se va intalni cu oficiali romani de rang inalt, membri ai comunitatii de afaceri si ai societatii civile, pentru a discuta despre chestiuni bilaterale si regionale", informeaza Departamentul de Stat american.

De asemenea, ea va efectua pe 15 ianuarie o vizita la Sofia, alaturi de secretarul de Stat John Kerry, iar apoi se va deplasa la Paris.

Anterior, surse oficiale citate de Mediafax au declarat ca asistentul secretarului de stat al SUA Victoria Nuland va sosi la Bucuresti in cadrul unui turneu european, oficialul american urmand sa se intalneasca cu presedintele Klaus Iohannis si cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

La Bucuresti, Nuland s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu, cu ministrul de Externe Titus Corlatean si cu procurorul-sef al DNA, Laura-Codruta Kovesi, precum si cu membri ai societatii civile, pe agenda discutiilor aflandu-se relatiile bilaterale, problemele regionale si eforturile de consolidare a statului de drept. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro