Victor Viorel Mitomanovici | OPINIE

Iar Viorel a incercat, saracul: si la Soci, in 2014, cand a fost printre foarte putinii lideri europeni care au acceptat invitatia lui Putin la dineul de deschidere a jocurilor olimpice de iarna, dar si la Baku, in 2015, cand a participat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene alaturi de dictatorii Putin, Lukasenko si Erdogan, desi ceremonia era boicotata de liderii europeni.

acum 91 luni (16 Nov 2016)

Numai vracii rusi experti in parapsihopupu, bioenergii si linguri lipite pe pieptul gol prin magnetism il mai pot salva pe Victor Viorel Ponta de boala plasmuirii unei realitati paralele prezentate drept insiruire de fapte reale. Dar pana si lor le-ar fi greu, in ciuda apropierii naturale, ca de la lacheu la stapan, a lui Victor Viorel P.

Dupa victoria rusofilului Igor Dodon la prezidentialele din Republica Moldova, Victor Viorel s-a simtit cu musca pe caciula de vulpe siberiana si a prezentat lumii (pe Facebook) un mini-eseu despre "realizarili" lui de politica externa pe axa Bucuresti - Chisinau. Sub titlul "Realitati nu PROPAGANDA" (am copiat intocmai din creatia lui Ponta), fostul premier a scris asa: "In 2012-2014 Guvernul Romaniei a investit in Republica Moldova eforturi si bani pentru : gazoduct, microbuze scolare, constructia de gradinite, extinderea SMURD, reabilitarea unor obiective culturale simbolice, burse pentru studenti, informatizarea Parlamentului, maternitatea din Chisinau samd". Dar Ponta a omis sa spuna ca, de fapt, investitiile cu care se lauda fac parte dintr-un acord de asistenta tehnica si financiara prin care Romania oferea Moldovei un imprumut nerambursabil de o suta de milioane de euro. De fapt, premierul Ciolos, in august a.c., chiar a extins unul din obiectivele de investitii din acordul citat anterior, prin acordarea de finantare pentru extinderea gazoductului Iasi - Ungheni pana la Chisinau.

Drept post scriptum, Viorel a mai scris pe Facebook asa: "eu nu mai am niciun chef sa tot raspund la acuzatiile idioate ca sunt sau ca imi beau cafeaua in fiecare dimineata cu Putin:)/ cei care inca mai cred aceaste manipulari ori au creierul complet spalat de Propaganda ori pur si simplu isi cauta justificari pentru propriile frustrari". Nu de alta, dar liderul de la Kremlin nu se incurca cu labili care nu-si tin cuvantul, au si dictatorii standardele lor, oricat de tare s-ar chinui acesti nefericiti sa-i intre in gratii liderulu... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro