Victor Rebengiuc s-a autodenuntat membru al "statului paralel"

Victor Rebengiuc s-a autodenuntat membru al

Conform rezolutiei adoptate de PSD, statul paralel are drept principale obiective impiedicarea PSD-ului de la infaptuirea programului de guvernare, precum si inlaturarea lui Dragnea de la putere.

acum 75 luni (20 Nov 2017)

Ironia lui Rebengiuc din mediul online vine ca urmare a faptului ca vineri, la Baile Herculane, Comitetul Executiv National al Partidului Social Democrat a adoptat o rezolutie prin care a denuntat "statul paralel si ilegitim, care incearca sa preia controlul asupra puterii politice".

In cadrul conferintei de presa, la intrebarea "ce este statul paralel?", Liviu Dragnea, citat de Liliana Popescu pe blogurile "Adevarul", raspundea:

"Se vorbeste in spatiul public de asta de foarte mult timp si toata lumea intelege...".

Conform rezolutiei adoptate de PSD, statul paralel are drept principale obiective impiedicarea PSD-ului de la infaptuirea programului de guvernare, precum si inlaturarea lui Dragnea de la putere. "Actiunile statului paralel si ilegitim disimulate in lupta anticoruptie au ca scop impiedicarea programului de guvernare, care aduce bunastare romanilor", se spune in Rezolutia PSD, citata de revista22.ro. La ce nivel de cultura, de ideologie. Nici nu mai stiu ce sa spun despre asta, atat de suparat sunt. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro