Victor Ponta: Singura tara care a primit un portofoliu bun si a fost atacata din interior a fost Romania

Victor Ponta: Singura tara care a primit un portofoliu bun si a fost atacata din interior a fost Romania

Principalele declaratii ale prim-ministrului Victor Ponta: Despre propunerea pentru functia de comisar european Situatia se prezinta in felul urmator. Juncker mi-a spus: "As vrea sa fie daca se poate sa fie o femeie si mai ales o femeie care are experienta pe plan european, aveti sanse mai mari sa obtineti acest portofoliu, al dezvoltarii". Daca e bine pentru Romania, eu voi sustine orice persoana pentru Romania (..) Cel mai important este sa avem un legamant, ca atunci cand este vorba de interesul Romaniei sa lasam totul deoparte. Despre situatia din Ucraina si cum afecteaza Romania Nici nu va vreau sa va spun de cate ori trebuie sa reducem avioanele astea mici pe care le avem sa protejam spatiul aerian. Tariceanu: Un om politic pe care l-am apreciat intotdeauna si cred ca va reusi sa salvezi liberalismul din Romania Monica Macovei: Un dusman al Romaniei.

acum 94 luni (4 Sep 2014)

Principalele declaratii ale prim-ministrului Victor Ponta:

Despre propunerea pentru functia de comisar european

Situatia se prezinta in felul urmator. Domnul Juncker m-a sunat si mi-a spus ca nu poate fi primit portofoliul de agricultura.

Juncker mi-a spus: "As vrea sa fie daca se poate sa fie o femeie si mai ales o femeie care are experienta pe plan european, aveti sanse mai mari sa obtineti acest portofoliu, al dezvoltarii". Sambata, domnul Basescu a aflat acest lucru, ca putem obtine un portofoliu bun si i-a pus pe Blaga si Iohannis sa scrie o scrisoare. Din cele 28 de tari, in 27, cu exceptia Romaniei, toata lumea a spus: Domnule, noi suntem uniti ca sa luam un portofoliu bun.

Daca e bine pentru Romania, eu voi sustine orice persoana pentru Romania (..) Cel mai important este sa avem un legamant, ca atunci cand este vorba de interesul Romaniei sa lasam totul deoparte.

Daca Basescu incearca sa-l saboteze

Pana la urma la doamna Cretu nu e vorba de persoana. Vrem un portofoliu important pentru Romania care sa arate ca suntem a saptea tara din Europa, suntem respectati si o tara de care se tine cont.

Sa ne aducem aminte ca Basescu a mers la Uniunea Europeana si a negociat cel mai mic buget pe cap de locuitor.

Nu se poate ca cineva sa scrie o scrisoare precum a lui Iohannis si Blaga in care sa spuna: nu dati portofoliul X lui... As vrea sa reusim sa nu-l mai lasam pe Basescu sa sparga farfuriile. Am reusit sa tin departe de Basescu. Eu totusi am zis ca trimit (...) Am reusit ca in timp de 30 zile sa pastram negocierile (despre portofoliu) si sambata cand a aflat (...) i-a pus pe Blaga si Iohannis sa faca scrisoarea.

Despre candidatii opozitiei pentru prezidentiale

Iohannis, MRU sau Udrea sunt interschimbabili. A fost indepartat tot de ai lui,... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro