Victor Ponta si Alina Gorghiu si-l paseaza pe Vanghelie

"Ironiile domnului Victor Ponta imi aduc aminte de fostul sau aliat, Adrian Nastase, iar usurinta cu care uita ca Marian Vanghelie i-a fost coleg de partid timp de 15 ani imi aduce aminte de modul de a face politica al fostilor si actualilor sai aliati politici Elena Udrea si Traian Basescu.

acum 61 luni (12 Mar 2015)

Liderul PSD, Victor Ponta, a comentat strict in cheie politica probleme lui marian vanghelie cu Justitia. "Ironiile domnului Victor Ponta imi aduc aminte de fostul sau aliat, Adrian Nastase, iar usurinta cu care uita ca Marian Vanghelie i-a fost coleg de partid timp de 15 ani imi aduce aminte de modul de a face politica al fostilor si actualilor sai aliati politici Elena Udrea si Traian Basescu. E totusi laudabil ca domnul Ponta nu s-a dezis, deocamdata, de partenera sa politica Elena Udrea la ce frecventa are in a-si trada aliatii'', a sustinut joi, pentru Agerpres, copresedintele PNL.

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, la locuinta caruia procurorii anticoruptie fac perchezitii, are calitatea de suspect, afirma avocatul acestuia, Cezar Bivolaru, precizand ca pe mandatul de aducere la DNA se mentioneaza ca acesta este suspectat de abuz in serviciu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro