Victor Ponta: "Iohannis se considera superior celorlalti romani si actioneaza ca atare"

Victor Ponta:

Fostul premier Victor Ponta sustine ca presedintele Klaus Iohannis se considera superior celorlalti romani, "se bucura de placerile functiei" si "nu il intereseaza" problemele tarii. Se bucura de placerile functiei de presedinte, dar nu ia si atributiile, adica partea de munca si e normal sa-l critic.

acum 42 luni (7 Jun 2016)

Fostul premier Victor Ponta sustine ca presedintele Klaus Iohannis se considera superior celorlalti romani, "se bucura de placerile functiei" si "nu il intereseaza" problemele tarii.

"Intotdeauna, in ultimii ani mai ales, am criticat o anumita atitudine aroganta si detasata a domnului Iohannis fata de poporul roman si de oamenii obisnuiti. (...) Au fost alegeri duminica, a fost si a ramas criza cu medicamentele, nu mai vorbesc de decesul bebelusilor. La toate aceste probleme domnul Iohannis niciodata nu are nicio pozitie, ceea ce ma face sa cred ca de fapt nu il intereseaza problemele astea. Se bucura de placerile functiei de presedinte, dar nu ia si atributiile, adica partea de munca si e normal sa-l critic. (...) E o atitudine a domniei sale prin care se considera superior celorlalti romani si actioneaza ca atare", a declarat marti Victor Ponta, la Parlament.

Intrebat cum comenteaza pozitia sefului statului fata de recentele alegeri, inclusiv legata de alegerea unor primari cu probleme penale, Ponta a spus ca Iohannis, cand a candidat in 2014, "avea o problema in justitie, un proces". Sau poate nu e vorba de ipocrizie, domnul Iohannis se considera superior tuturor celorlalti. Faptul ca el avea un proces pe rol, pe care in mod normal trebuia sa il piarda, ca multi primari l-au pierdut, toti din cate stiu eu, si totusi a candidat, el se gandeste ca ceea ce ni se aplica noua, muritorilor de rand, domniei sale nu i se aplica. De exemplu, noi toti cand se da o hotarare judecatoreasca definitiva o punem in executare. Dupa cum stiti, domnul Iohannis tot cu casa a ramas, desi are hotarare judecatoreasca definitiva", a sustinut Ponta, citat de Agerpres. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro