Victor Ponta, in fata instantei de judecata de la Tribunalul Gorj. "Eu am fost procuror si stiu foarte bine procedurile. De aia nu reusesc sa ma prinda cu nimic"

Victor Ponta, in fata instantei de judecata de la Tribunalul Gorj.

Acesta a depus marturie in procesul in care a fost judecat fostul deputat si prefect de Gorj, Mugurel Surupaceanu, si a declarat, in fata instantei de judecata, ca numarul de telefon care a fost interceptat de DNA ii apartine si nu este al lui Surupaceanu.

acum 69 luni (22 Feb 2017)

Acesta a depus marturie in procesul in care a fost judecat fostul deputat si prefect de Gorj, Mugurel Surupaceanu, si a declarat, in fata instantei de judecata, ca numarul de telefon care a fost interceptat de DNA ii apartine si nu este al lui Surupaceanu. Marturia acestuia lui Filipescu a contribuit la achitarea fostului deputat si prefect de Curtea de Apel Craiova, dupa ce inainte fusese condamnat de Tribunalul Gorj la sapte ani de inchisoare. Procurorii sustin, in argumentarea acuzatiilor, ca de la numarul de telefon despre care Filipescu sustine ca-i apartine au fost purtate convorbiri cu mai marii din PSD, printre care Victor Ponta si Nicolae Banicioiu. "Nu am acesat numar de telefon in agenda telefonului meu" Ponta a declarat ca nu cunoaste numarul de telefon, desi acesta apare in listing-ul convorbirilor telefonice si ca nu-l cunmoaste pe Filipescu: "Nu cunosc speta. (...) Nu aveam numarul de telefon invocat de procuror. Mi s-a adus la cunostinta ca exista un listing de convorbiri telefonice care au fost purtate de pe numarul meu cu numarul numarul invocat, dar nu pot preciza al cui este numarul. "Nu stiu daca-l ajuta sau nu pe domnul Surupaceanu" La iesire din sala de judecata, Victor Ponta a spus ca stie toate procedurile pentru ca a fost procuror si ca nu stie daca l-a ajutat cu declaratia pe care a dat-o pe Mugurel Surupaceanu: "Cei de la DNA m-au intrebat daca in 2006 sau 2007 m-a sunat cineva ... (...) Nu am pastrat legatura cu domnul Surupaceanu dupa audierea de la DNA pentru ca nu voiam sa se spuna ceva despre influentarea martorilor. De aia nu reusesc sa ma prinda cu nimic pentru ca stiu si respect legea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro