Victor Ponta candideaza la sefia Camerei Deputatilor. REACTIA lui Liviu Dragnea

Victor Ponta candideaza la sefia Camerei Deputatilor. REACTIA lui Liviu Dragnea

Daca eu am nevoie de cineva sa mearga cu mine in campanie, sa mearga cu mine in campanie electorala, nu o sa ii pun ciocanelul in mana la Camera sa stea sa dea cuvantul la parlamentari'', a accentuat Dragnea, dand de inteles ca optiunea sa nu este Ponta, potrivit Mediafax.

acum 78 luni (13 Jun 2016)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca la sefia Camerei Deputatilor va ajunge candidatul sustinut de el.

Intrebat despre cine ar corespunde profilului de presedinte al Camerei Deputatilor, printre numele vehiculate fiind Victor Ponta si Florin Iordache, liderul PSD a raspuns ca nu il va propune sef al Camerei pe cel care ar fi mai potrivit pentru a-i sta alaturi in campania pentru parlamentare. Daca eu am nevoie de cineva sa mearga cu mine in campanie, sa mearga cu mine in campanie electorala, nu o sa ii pun ciocanelul in mana la Camera sa stea sa dea cuvantul la parlamentari'', a accentuat Dragnea, dand de inteles ca optiunea sa nu este Ponta, potrivit Mediafax.

'Din moment ce presedintele e cel care raspunde, presedintele e cel care ia si decizia finala'', a raspuns Liviu Dragnea, intrebat despre numele persoanei care va prelua sefia Camerei Deputatilor.

Victor Ponta a declarat ca intentioneaza sa isi depuna candidatura pentru sefia Camerei la sedinta conducerii PSD de marti. I-am spus ca intentionez si maine la CExN si miercuri la grup sa-mi depun candidatura. Am discutat cu foarte multi colegi care mi-au zis ca e bine pentru PSD si pentru Parlament acest lucru si o sa vedem ce se intampla la vot", a spus luni Ponta, la Palatul Parlamentului. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro