Victor Ponta: Basescu a aruncat plasa si a prins pe cine nu se astepta, pe Turcescu

Victor Ponta: Basescu a aruncat plasa si a prins pe cine nu se astepta, pe Turcescu

Doamne fereste, nu vreau sa sperii pe nimeni, sa nu cream vreo panica, nu e vorba de epidemii, dar daca avem un caz, doua cazuri, trebuie sa avem echipamentele cele mai moderne de depistare in primul rand si, dupa aceea, de izolare a celor posibili afectati de o asemenea boala", a mai declarat Victor Ponta, la Antena 3.

acum 118 luni (25 Sep 2014)

"Traian Basescu a aruncat aceasta plasa, sa vada, poate reusim sa dam in Ponta, in Iohannis, poate in Macovei, insa a prins pe cine nu se astepta. Acesta, probabil, vazand toata discutia si stiindu-se vinovat de ceva s-a eliberat, ca sa spun asa", a declarat Ponta la postul Antena 3, prin intermediul unei teleconferinte prin Skype.

Intrebat despre discutiile pe care le-a avut la summit-ul ONU, Victor Ponta a spus ca in toate intrevederile sale, inclusiv cu liderul american Barack Obama, a adus in prim plan problemele regionale ale Romaniei, si anume criza din Ucraina, precum si parcursul Republicii Moldova. Face parte din NATO si din UE, pentru ca altfel am vazut ce s-a intamplat cu Crimeea si estul Ucrainei si vedem ce se intampla in Siria si Irak.

Totodata, premierul Romaniei a facut referire si la epidemia africana de Ebola, precizand ca a decis ca Ministerul Sanatatii sa primeasca fonduri de interventie, la rectificarea bugetara programata pentru saptamana viitoare, pentru unitati medicale care sa intervina in cazul in care in Romania ar fi semnalat vreun caz izolat al acestei boli. Am discutat cu doctorul Arafat, am vazut care sunt exact facilitatile pe care fiecare tara trebuie sa le aiba la dispozitie daca apare vreun caz izolat, daca semnalam la aeroport vreo problema si la rectificarea de saptamana viitoare alocam toti banii necesari ca Romania sa aiba unitatile medicale de interventii. Doamne fereste, nu vreau sa sperii pe nimeni, sa nu cream vreo panica, nu e vorba de epidemii, dar daca avem un caz, doua cazuri, trebuie sa avem echipamentele cele mai moderne de depistare in primul rand si, dupa aceea, de izolare a celor posibili afectati de o asemenea boala", a mai declarat Victor Ponta, la Antena 3. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro