Victor Ponta are relatii pe WhatsApp cu Erdogan

Victor Ponta are relatii pe WhatsApp cu Erdogan

Fostul premier Victor Ponta tine legatura pe WhatsApp cu o serie de premieri precum cel al Albaniei, Bulgariei sau Serbiei. Am avut relatii, si am si acum, la nivelul de telefon, de WhatsApp, cu premierul Albaniei, Edi Rama, cu Borisov (n.r.

acum 55 luni (1 Aug 2016)

Fostul premier Victor Ponta tine legatura pe WhatsApp cu o serie de premieri precum cel al Albaniei, Bulgariei sau Serbiei.

"Am avut, si am facut eforturi in acest sens, sa am o relatie speciala, foarte apropiata, deja personala, cu toti premierii din zona. Am avut relatii, si am si acum, la nivelul de telefon, de WhatsApp, cu premierul Albaniei, Edi Rama, cu Borisov (n.r. Boiko Borisov, premierul Bulgariei), cu Vucic (Aleksandar Vucic, premierul Serbiei), cu Recep Tayyip Erdogan, care era prim-ministru al celei mai mari tari din regiune. Singurul prim-ministru cu care nu am reusit sa ma imprietenesc, si nici nu am facut eforturi a fost Viktor Orban. Trebuia sa ma imprietenesc si cu Orban ca in politica nu te iei dupa placeri, te iei dupa interes. Toti oamenii acestia au continuat sa-mi raspunda la telefon sau sa ma vad cu ei atunci cand e cazul pentru ca eu am considerat ca pentru Romania e important sa aiba prieteni in zona. Parteneriatul cu SUA e foarte bun, dar e departe", a spus Victor Ponta la Antena 3. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro