Victor Piturca: "Nu plec de la echipa nationala. Sunt doar speculatii"

Victor Piturca:

Victor Piturca a infirmat zvonurile care sustin ca va demisiona la finalul partidei cu Grecia si va semna cu formatia saudita Ittihad. E extrem de important ca din acest meci sa plecam cu punct, cu puncte.

acum 118 luni (2 Sep 2014)

Victor Piturca a infirmat zvonurile care sustin ca va demisiona la finalul partidei cu Grecia si va semna cu formatia saudita Ittihad. Nu plec de la natioanla", a spus selectionerul, azi, intr-o conferinta de presa.

Victor Piturca, antrenorul echipei nationale, a sustinut, astazi, o conferinta de presa, cu sase zile inaintea debutului Romaniei in preliminarile pentru Euro 2016, contra reprezentativei Greciei. Selectionerul a vorbit atat despre partida cu elenii si problemele din lotul nationalei "tricolore", cat si despre zvonurile plecarii sale la arabi, dupa primul meci din preliminarii. E extrem de important ca din acest meci sa plecam cu punct, cu puncte. Avem experienta meciurilor de baraj, unde am pierdut in Grecia, de o maniera chiar categorica. Lipsesc anumiti jucatori importanti, insa lotul pe care-l am la dispozitie e format din jucatorii cei mai valorosi, cei mai in forma in momentul asta si am incredere ca duminica seara vom obtine un rezultat mare.", a declarat Victor Piturca. Legat de iminenta plecare la Al Ittihad, antrenorul Romaniei a dezmintit informatia: "Nu este nimic adevarat. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro