Victor Hanescu dezvaluie care sunt secretele reusitei celui mai indraznet proiect din tenisul romanesc

Victor Hanescu dezvaluie care sunt secretele reusitei celui mai indraznet proiect din tenisul romanesc

"Am luat tot ce a fost bun de-a lungul experientei mele in lume, tot ce am simtit ca mi-a lipsit si mi-as fi dorit sa am, am strans in jurul meu unii dintre cei mai buni antrenori, mentori si specialisti in tenis de performanta si am pus bazele poate celui mai indraznet proiect din tenisul romanesc de pana acum: Academia Victor Hanescu (academiavictorhanescu.ro).

acum 42 luni (26 Jan 2017)

"Am luat tot ce a fost bun de-a lungul experientei mele in lume, tot ce am simtit ca mi-a lipsit si mi-as fi dorit sa am, am strans in jurul meu unii dintre cei mai buni antrenori, mentori si specialisti in tenis de performanta si am pus bazele poate celui mai indraznet proiect din tenisul romanesc de pana acum: Academia Victor Hanescu (academiavictorhanescu.ro). Aceasta academie s-a nascut firesc, mai intai din dorinta de a asigura atat copiilor care au pornit pe acelasi drum ca si mine, cat si parintilor lor, un mediu de dezvoltare in siguranta, incredere si profesionalism in conditii de performanta. "E singura Academie din tara care ofera absolut toate conditiile de pregatire la nivel international, punand la dispozitie terenuri de joc, cazare, masa, acces la sala, la recuperare si posibilitate de loc de invatamant, toate acestea in cadrul bazei Pescariu Sports@Spa. Vizunea acestei academii este sa dezvolte si sa sustina viitorii campioni atat pe terenul de joc, cat si in viata de zi cu zi, sa fie mediul ideal in care sportivii sa se dezvolte atat profesional, cat si uman.

Echipa de profesionisti din cadrul Academiei este alcatuita din: Victor Hanescu, Firicel Tomai (fost antrenor al lui Victor Hanescu si al Simonei Halep) , Codrut Tinica (antrenor specializat in dezvoltarea si formarea juniorilor), Florian Arsenescu (Doctor in Educatie Fizica si Sport, antrenorul lui Victor in 2014-2015 si al Soranei Cirstea in 2016), preparator fizic Andrei Penu, Dave de Haan (antrenor de Mental Training, care a lucrat cu Victor Hanescu in circuitul ATP), Cristina Rolo (antrenor de Mental Training, singurul psiholog sportiv din Europa certificat AASP), Monica Ciuta (trainer inteligenta emotionala, actrita si profesor asistent dr. la U.N.A.T.C.), Alexandru Unguru (trainer inteligenta emotionala si actor la Teatrul Odeon) si Nicolae Angelescu (Doctor in Educatie Fizica si Sport si consultant in performanta sportiva). De asemnea, copiii vor ben... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro