Victimele vremii: O femeie a murit in Braila dupa ce un copac a cazut peste ea. Galati: Zece raniti, 130 de copaci doborati, o casa si cinci masini avariate

Victimele vremii: O femeie a murit in Braila dupa ce un copac a cazut peste ea. Galati: Zece raniti, 130 de copaci doborati, o casa si cinci masini avariate

Peste 500 de copaci au fost doborati de vantul puternic, iar 21 de autoturisme au fost avariate in judetul Braila Peste 500 de copaci au fost doborati la pamant de vantul puternic, iar 21 de autoturisme au fost avariate dupa ce crengi mari sau arbori au cazut peste ele in timpul vijeliei de marti dupa-amiaza, din judetul Braila, potrivit centralizarilor partiale ale Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Braila. Galati: Peste 3.000 de consumatori au ramas fara curent electric din cauza furtunii puternice Peste 3.000 de consumatori din diferite localitati ale judetului Galati au ramas, marti, fara energie electrica din cauza vantului foarte puternic si a precipitatiilor, fiind afectate trei linii electrice aeriene de 110kV, alte 32 de linii de medie tensiune si aproape 600 de posturi de transformare, echipe ale Electrica intervenind si la aceasta ora pentru remedierea defectiunilor. Mai multe persoane au fost ranite la Galati de crengile rupte de vijelie Mai multe persoane au fost ranite, iar unele dintre acestea au fost transportate cu ambulantele la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati, dupa ce au suferit diferite traumatisme provocate de crengile de copaci rupte de vijelia puternica de marti seara.

acum 83 luni (26 Jul 2017)

Femeia de 51 de ani, din Braila, care a fost internata in coma, marti seara, in Spitalul Judetean din municipiu, dupa ce un copac a cazut peste ea in statiunea Lacu Sarat, in timpul furtunii puternice din judet, a murit in Sectia de Terapie Intensiva a unitatii medicale.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila, colonelul Stefan Stoian, femeia de 51 de ani a decedat la Spitalul Judetean in urma leziunilor grave suferite dupa ce un copac de mari dimensiuni s-a prabusit peste ea in timpul vijeliei de marti dupa-amiaza.

Peste 500 de copaci au fost doborati de vantul puternic, iar 21 de autoturisme au fost avariate dupa ce crengi mari sau arbori au cazut peste ele in timpul vijeliei de marti dupa-amiaza, din judetul Braila, potrivit centralizarilor partiale ale Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Braila.

De asemenea, 20 de acoperisuri au fost avariate in judet in timpul vijeliei, din aceeasi cauza 44 de localitati ramanand in bezna dupa ce liniile de tensiune au fost rupte sau stalpii de electricitate au fost pusi la pamant de vantul care a suflat cu 80-90 de kilometri la ora.

Peste 500 de copaci au fost doborati de vantul puternic, iar 21 de autoturisme au fost avariate in judetul Braila

Peste 500 de copaci au fost doborati la pamant de vantul puternic, iar 21 de autoturisme au fost avariate dupa ce crengi mari sau arbori au cazut peste ele in timpul vijeliei de marti dupa-amiaza, din judetul Braila, potrivit centralizarilor partiale ale Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Braila.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila, colonelul Stefan Stoian, in urma raportarilor de pana acum, s-a constatat ca 501 copaci au fost doborati la pamant de vantul puternic, unii fiind smulsi din radacini. Din cei peste 500 de copac... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro