Viceprimarul Clujului, vizat de perchezitiile DNA intr-un dosar de coruptie: "Am actionat strict in baza legilor aflate in vigoare, cu onestitate"

Viceprimarul Clujului, vizat de perchezitiile DNA intr-un dosar de coruptie:

"In aceasta dimineata, DNA a efectuat perchezitii la sediul Primariei Cluj-Napoca si la domiciliul a doi dintre consilierii mei personali. Procurorii DNA Cluj au facut perchezitii la sediul Primariei Cluj-Napoca, in biroul viceprimarului Horvath, acasa la acesta, la domiciliile a doi consilieri personali ai viceprimarului, la sediul UDMR Cluj.

acum 50 luni (10 Oct 2016)

"In aceasta dimineata, DNA a efectuat perchezitii la sediul Primariei Cluj-Napoca si la domiciliul a doi dintre consilierii mei personali.

Din anul 2012, sunt viceprimar al municipiului Cluj-Napoca si reprezint UDMR in aceasta institutie. In prezent, biroul meu se afla in totalitate la dispozitia lor.

Aceasta a declarat jurnalistilor luni, 10 octombrie, in jurul orie 13.00, ca motivul perchezitiilor procurorilor anti-coruptie sunt posibile nereguli privind finantarea campaniei electorale din iunie 2016. Horvath Anna a candidat la functia de primar din partea UDMR.

"Este in curs o cercetare penala care are legatura cu posibile nereguli privind finantarea campaniei electorale din iunie 2016, unde eu am fost candidat la Primaria Cluj-Napoca. Se cauta posibile legaturi intre finantarea de campanie si activitatea mea administrativa din cadrul Primariei. Am fost invitata pentru audieri la DNA si voi da curs acestei invitatii. Au fost perchezitii domiciliare si la cabinetul meu de viceprimar si in alte birouri din Primarie. De la domiciliul meu au fost ridicate agende personale si un calculator. (...)Toate finantarile au fost trimise la Bucuresti, au fost facute conform legii, cu donatii de la persoane fizice a caror lista este la AEP.

Ea mai a declarat ca se considera nevinovata si ca va merge in cursul zilei la audieri la DNA Cluj.

Procurorii DNA Cluj au facut perchezitii la sediul Primariei Cluj-Napoca, in biroul viceprimarului Horvath, acasa la acesta, la domiciliile a doi consilieri personali ai viceprimarului, la sediul UDMR Cluj.

Mai puteti citi:

Perchezitii DNA la Primaria Cluj. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro