Vicepresedintele PSD Mihai Chirica cere demisia ministrului Justitiei. "Nu trebuie sa fim nici Romania penalilor, dar nici Romania procurorilor"

Vicepresedintele PSD Mihai Chirica cere demisia ministrului Justitiei.

Astazi voi incerca sa transmit un mesaj din calitatea mea de vicepresedinte al PSD si sa propun Guvernului Grindeanu sa abroge OUG 13/2017, sa propuna un proiect de lege Parlamentului Romaniei ales, sa faca dezbatere publica, sa consulte specialistii, societatea civila si sa lasam Parlamentul sa decida.

acum 85 luni (2 Feb 2017)

Mihai Chirica a sustinut o conferinta de presa, joi, 2 februarie, lansand un atac dur la adresa colegilor sai de partid.

De asemenea, Chirica a mai reprosat presedintelui PSD, Liviu Dragnea, ca "nu stie sa-si aleaga oamenii, sa puna oameni competenti in jurul sau", insa a precizat ca are puterea si responsabilitatea sa corecteze aceste lucruri. Un blocaj care nu a facut decat sa aduca din nou oameni in strada, sa-i faca vulnerabili in fata celorlalte clase politice, sa ii puna sa se injure intre ei si sa se dezica de ce au facut pe 11 decembrie. Astazi voi incerca sa transmit un mesaj din calitatea mea de vicepresedinte al PSD si sa propun Guvernului Grindeanu sa abroge OUG 13/2017, sa propuna un proiect de lege Parlamentului Romaniei ales, sa faca dezbatere publica, sa consulte specialistii, societatea civila si sa lasam Parlamentul sa decida. Sa se refaca pactul social cu romanii, nu avem voie sa esuam in increderea pe care le-am obtinut-o", a spus Chirica.

Acesta a completat: "Nu este un act de curaj, ci un act de demnitate. Primarul Iasiului a avut o reactie contestata de liderii partidului pe 23 ianuarie, atunci cand l-a contrazis pe Liviu Dragnea referitor la o presupusa lovitura de stat, in contextul primelor proteste de strada. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro