Vicepresedintele Consiliului Judetean Alba a fost gasit spanzurat

Vicepresedintele Consiliului Judetean Alba a fost gasit spanzurat

"Cand am primit vestea nu mi-a venit sa cred ca un om atat de bun ca tine a plecat de langa noi! Nu gasesc cuvinte sa imi exprim tristetea si cat de mult imi pare rau ca nu mai esti...sincere mele condoleante familie si ma rog la Dumnezeu sa aveti putere sa depasiti acest moment dureros!

acum 59 luni (11 Apr 2018)

UPDATE 11.50 "A fost un coleg in adevaratul sens al cuvantului. Acesta a spus ca ultima data s-a intalnit cu colegul sau marti dimineata, la sedinta operativa si nu a observat nimic deosebit in comportamentul lui.

Inainte sa-si puna capat zilelor, vicepresedintele CJ Alba, Alin Cucui a lasat un bilet in care explica motivele care l-au dus la acest gest disperat, potrivit unor surse.

Potrivit IPJ Alba, dupa primirea apelului de urgenta, la fata locului s-a deplasat o echipa de cercetate. Nu au fost identificate urme de violenta pe corpul acestului si nu exista suspiciuni in acest caz.

_______________________________________________

Alin Cucui avea 41 de ani, era casatorit si era tatal unei fete.

Acesta a fost gasit chiar de fratele sau intr-un imobil ce apartinea parintilor, la Alba Iulia, miercuri dimineata, in jurul orei 8.00.

Politia a deschis o ancheta si cerceteaza conditiile si cauzele tragediei. E greu de inteles de ce? am fost alaturi la bine si la greu. Ne-ai lasat un gol irecuperabil in suflete...Ne vei lipsi, frate", a scris pe o retea de socializare, dupa ce a aflat de tragedie, fostul sau coleg din conducerea Consiliului Judetean, deputatul Florin Roman.

"Cand am primit vestea nu mi-a venit sa cred ca un om atat de bun ca tine a plecat de langa noi! Nu gasesc cuvinte sa imi exprim tristetea si cat de mult imi pare rau ca nu mai esti...sincere mele condoleante familie si ma rog la Dumnezeu sa aveti putere sa depasiti acest moment dureros! Alin o sa ne fie dor de tine!" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro