Vicepresedinte Rompetrol: Ne pastram calmul si ne concentram asupra afacerii, chiar daca avem sechestru pus de DIICOT

Vicepresedinte Rompetrol: Ne pastram calmul si ne concentram asupra afacerii, chiar daca avem sechestru pus de DIICOT

Sechestrul instituit de DIICOT asupra bunurilor Rompetrol Rafinare nu afecteaza operatiunile curente ale companiei, insa creeaza probleme la nivelul obiectivelor, intrucat proiectele majore de investitii sunt blocate, a declarat Catalin Dumitru, vicepresedinte de operatiuni al KMGI (fostul Rompetrol Group), intr-un interviu acordat Agerpres.

acum 83 luni (19 Jul 2016)

Sechestrul instituit de DIICOT asupra bunurilor Rompetrol Rafinare nu afecteaza operatiunile curente ale companiei, insa creeaza probleme la nivelul obiectivelor, intrucat proiectele majore de investitii sunt blocate, a declarat Catalin Dumitru, vicepresedinte de operatiuni al KMGI (fostul Rompetrol Group), intr-un interviu acordat Agerpres. Totodata, faptul ca a fost revocata autorizatia de antrepozit fiscal pentru Rompetrol Gas, pentru statia GPL Navodari, a dus la suspendarea activitatilor de imbuteliere a buteliilor pentru uz casnic.

Pe de alta parte, Catalin Dumitru sustine ca Romania are sansa de a deveni pe termen lung un hub energetic in regiunea Marii Negre, iar companiile romanesti au oportunitatea de a participa, in baza parteneriatului cu Kazahstan, la licitatiile organizate de companiile care dezvolta marile zacaminte din statul caspic.

Strategia Energetica a Romaniei, la care autoritatile lucreaza in prezent, ar trebui sa stabileasca foarte clar directiile strategice, dar si un cadru propice investitiilor in acest sector, a mai afirmat vicepresedintele Rompetrol. Citeste si:

+MITA de un MILION de euro la RESTITUIREA PROPRIETATILOR.

+EXCLUSIV: CAT VOR PLATI CHINEZII pentru cumpararea grupului Rompetrol de la ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro