Vicepremierul Vasile Dincu a votat la Cluj: "Trebuie sa ne gandim la fericirea oamenilor si mai putin la statistici si la scheme de dezvoltare"

Vicepremierul Vasile Dincu a votat la Cluj:

Am senzatia ca oamenii asteapta in acest moment de la politicieni altceva decat am oferit pana acum in 25 de ani si cred ca trebuie sa coboram la aceste vise simple ale oamenilor si sa incepem sa le punem in fata politicii ca principalul scop al politicii.

acum 43 luni (11 Dec 2016)

Acesta a declarat ca a votat singurul proiect de dezvoltarea a Romaniei care a fost in aceasta campanie electorala si ca e momentul, acum, in al doisprezecelea ceas, sa se treaca de la o politica a dezbinarii la una a dezvoltarii. Alegeri parlamentare 2016 Cluj

Dincu a mai spus ca trebuie sa se faca un nou contract social in care oamenii sa fie pusi pe primul loc. Trebuie sa ne gandim la fericirea oamenilor si mai putin la statistici", a afirmat acesta.

Intreaga declaratie a vicepremierului:

"Am votat pentru resetarea sistemului, pentru a schimba logica sistemului politic din Romania, a trecerii de la o politica a dezbinarii, a razboiului politic continuu la o politica a dezvoltarii. Cred ca trebuie astazi cand suntem in ceasul al doisprezecelea, mai avem doi ani pana la 100 de ani de stat national, trebuie sa schimbam modul in care facem politica, sa facem un nou contract social. Trebuie sa ne gandim la fericirea oamenilor si mai putin la statistici si la scheme de dezvoltare.

Am senzatia ca oamenii asteapta in acest moment de la politicieni altceva decat am oferit pana acum in 25 de ani si cred ca trebuie sa coboram la aceste vise simple ale oamenilor si sa incepem sa le punem in fata politicii ca principalul scop al politicii. Romania are nevoie in acest moment mai mult de o politica civila, o politica de dezvoltare, o politica de lucrari publice si mai putin de o politica a continuei lupte ideologice, a impartirii Romaniei in doua, o Romanie buna si o Romanie rea, o Romanie a celor care sunt furati, o Romanie a celor care nu sunt furati si asa mai departe.

Cred ca este un moment in care trebuie sa valorificam ce are bun Romania, resursele noatre, ca Romania sa se poata intoarce acasa. Vasile Dincu: "Trebuie sa coboram la aceste vise simple ale oamenilor si sa incepem sa le punem in fata politicii ca principalul scop al politicii"

Mai puteti citi:

Alegeri generale 2016. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro