Viata groaznica pentru un patruped. A fost salvat dintr-o groapa cu smoala de cativa voluntari

Viata groaznica pentru un patruped. A fost salvat dintr-o groapa cu smoala de cativa voluntari

Acestia nu cunosc la momentul actual cum a ajuns cainele in groapa cu smoala a societatii comerciale unde a fost gasit, daca acesta a cazut accidental sau a fost vorba de un gest al unei persoane lipsite de orice sensibilitate.

acum 55 luni (8 Aug 2016)

Cazurile animale maltratete sunt tot mai des intalnite dar in aceeasi masura sunt realizate cu o tot mai mare nonsalanta de catre oameni. Un nou caz extrem de grav s-a inregistrat la Satu Mare, unde voluntarii asociatiei FreeLife au salvat de la moarte un caine pe care l-au gasit intr-o groapa cu smoala. Acestia nu cunosc la momentul actual cum a ajuns cainele in groapa cu smoala a societatii comerciale unde a fost gasit, daca acesta a cazut accidental sau a fost vorba de un gest al unei persoane lipsite de orice sensibilitate.

Voluntarii s-au luptat trei ore pentru a reusi sa scoata cainele din smoala in care a fost prins. Abia dupa acest moment a urmat partea grea a salvarii, fiind nevoie de ingrijiri atente pentru a curata catelul. Vlad Condurache care a reusit sa-l stabilizeze, l-a tuns pana aproape de piele, curatandu-i in primul rand locurile sensibile ca sa-si poata face nevoile. Acum trebuie urmat un tratament cu antibiotice .", scriu cei de la Asociatia Freelife despre cazul cainelui. Cainele a fost total acoperit cu smoala, care i-a intrat si in gura si i-a lipit picioarele unul de celalalt. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro