Viata fara telefon mobil: conduce o companie de succes in Silicon Valley desi refuza sa foloseasca un celular

Viata fara telefon mobil: conduce o companie de succes in Silicon Valley desi refuza sa foloseasca un celular

Steve Hilton, in varsta de 46 de ani, este un om de afaceri britanic, care traieste acum in Statele Unite, unde conduce o companie de tehnologie din Silicon Valley. Neajunsurile pe care le are viata fara telefon mobil Steve recunoaste ca totusi exista si anumite lucruri pe care nu le poate face fara un telefon mobil, iar uneori are probleme din cauza asta.

acum 51 luni (17 Jan 2016)

Steve Hilton, in varsta de 46 de ani, este un om de afaceri britanic, care traieste acum in Statele Unite, unde conduce o companie de tehnologie din Silicon Valley. El spune ca poate sa-si conduca afacerea foarte bine si fara a folosi un telefon mobil, la care a renuntat de trei ani.

Steve a fost consilier al premierului britanic David Cameron, iar in urma cu cativa ani s-a mutat impreuna cu sotia si cei doi copii in Statele Unite, unde a pus bazele unui startup de tehnologie. Initial, barbatul a folosit un telefon Nokia mai vechi, dar acesta i s-a stricat si astfel a decis sa renunte complet la telefonul mobil. Au trecut trei ani de atunci si Steve nu a avut mari probleme din cauza ca a renuntat la acest aparat.

Traind de trei ani fara telefon mobil, barbatul spune ca acum este mult mai relaxat si mai fericit. Desigur, are la dispozitie si un telefon fix, pe care il foloseste la nevoie. Iar cand vrea sa verifice cum functioneaza produsele companiei sale pe un telefon mobil, atunci imprumuta unul de la un coleg sau prieten. Neajunsurile pe care le are viata fara telefon mobil

Steve recunoaste ca totusi exista si anumite lucruri pe care nu le poate face fara un telefon mobil, iar uneori are probleme din cauza asta. De exemplu, nu poate verifica imediat care este prognoza meteo, nu poate citit rapid stirile si nici nu are cum sa verifice mesajele primite pe email. A intarziat la o intalnire de afaceri si nu a avut cum sa anunte din timp acest lucru.

Neavand telefon mobil, barbatul nu poate beneficia nici de serviciile Uber, dar la nevoie roaga un prieten sa-i comande o masina, deci solutii exista, spune Steve.

El recunoaste insa ca toti oamenii cu care face cunostinta sunt pur si simplu uluiti cand afla ca el nu are un telefon mobil. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro