Viata din "Epoca de Aur", mai scumpa decat astazi. Ce preturi erau prin magazine acum 30 de ani

Doar cateva categorii de cheltuieli erau mai mici decat acum, dar acest lucru era si el estompat de majoritatea celorlalte, unele preturi fiind si de cateva sute de ori mai mari decat acum.

acum 37 luni (12 Mar 2017)

Cum ar fi sa dati aproape trei lei pe o franzela sau mai mult de opt lei pentru un litru de ulei? Statul "iti dadea" serviciu si casa, viata era mai frumoasa si mai ieftina, aveai bani sa te duci la munte si la mare de doua ori pe an si repertoriul poate continua la nesfarsit.

Punand cap la cap datele statistice, amintirile personale si ale colegilor de redac-tie, coroborate cu presa vremii, "Romania libera" este in masura sa demonstreze exact contrariul: in 1987 costul vietii era mult mai mare decat in 2017. Doar cateva categorii de cheltuieli erau mai mici decat acum, dar acest lucru era si el estompat de majoritatea celorlalte, unele preturi fiind si de cateva sute de ori mai mari decat acum.

Cititi articolul integral in editia de luni a ziarului Romania Libera, disponibila la toate punctele de difuzare a presei din tara si prin abonament. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro